Ali Genç


TREN GELSE BİLE E.90 İÇİN YETERLİ TEDBİR ALINMAZSA YATIRIMCI TERCİHİNDE 2. HATTA 3.SIRAYA DÜŞERİZ

TREN GELSE BİLE E.90 İÇİN YETERLİ TEDBİR ALINMAZSA YATIRIMCI TERCİHİNDE 2. HATTA 3.SIRAYA DÜŞERİZ


 Cuma´dan devam.

  Bazı aklı evveller ile umursamazlar işin farkına varmasalar da Aksaray için 2. tehlike çanları çalıyor!!!

  Bu çan bizi limanlara bağlayacak Aksaray-Ulukışla tren hattımız hizmete açılsa bile her konuda Aksaray´ı tercihte 2. sıraya düşürecek olan karayolu ulaşımındaki yaşanacak olan gerekli tedbirler alınmaz ise bizi çok zora sokacak olan sıkıntımızdır.

TREN HATTIMIZ DEVREYE GİRSE BİLE E.90´IN CAZİBESİ ORTADAN KALKARSA İŞ ADAMLARI BİZİM YERİMİZE HEM TRENİ HEMDE KARA ULAŞIMI DAHA KOLAY OLAN YERLERİ TERCİH EDECEKLER!!

    2014 yılında ülkemizi idare edenlere gönderdiğim ilimizin meselelerini belirttiğim mektubuma Cuma günü kaldığım yerden devam ediyorum.

    ?Ankara-Pozantı(O zaman ismi öyle biliniyordu) Otobanı hizmete açılmadan E.90 Karayolunun şu anki cazibesini koruyacak en azından şu an kinin  %80´i oranındaki cazibesini koruması sağlanamaz ise  Aksaray´ın istikbalinin 1. olmaz ise olmazı olan Aksaray-Ulukışla ve Antalya- ile Kayseri arasındaki tren hattı hizmete açılsa bile yatırımcıların ancak 2. derecedeki tercih edeceği yer olacağız!!!

     Çünkü iş Adamlarının yatırım için 1. tercihleri navlun bedelini azaltan Demir yolları olsa da ikinci  tercihleri ise hava ulaşımı ve kara ulaşımıdır.

    Kapadokya ve Konya ile Kayseri Hava limanlarının bölgemize yakın olması, Başbakan Davutoğlu´nun(Cumhurbaşkanlığı Seçimi öncesi)30 Nisan günü sözünü verdiği Konya, Aksaray ve Niğde il sınırları ortasına yapılacak Hasandağı Hava limanı söz verildiği gibi hizmete açılırsa hava ulaşımı sıkıntımız olmayacak.

E 90´IN CAZİBESİ KORUNMAZ İSE AKSARAY YATIRIMCILARIN 2. HATTA 3.TERCİH ETTİĞİ YER OLACAK!!!

   Fakat yatırımcının Tren ve hava ulaşımı ile birlikte kara ulaşımı daha rahat olan yeri1. Sırada tercih edeceğinden E.90´ın cazibesini sürdürecek tedbirler zamanında alınmaz ise yatırımcılar için tercihte 2. Hatta 3. yer konumuna düşeceğiz.

   Özelde  Aksaray, genelde ise bu yol güzergahında olan Kulu,Cihanbeyli,Şerefli Koçhisar,Niğde´nin Altunhisar ve Ulukışla ile Ereğli´de etkilenmede nüans farklılığıyla bizim akıbetimize uğrayacaklar.!!!

ZAMAN GEÇİRİLMEDEN ŞEREFLİ KOÇHİSAR,KULU,CİHANBEYLİ,EREĞLİ,ALTUNHİSAR VE ULUKIŞLA´LI SİYASETÇİLER,MÜLKİ VE MAHALLİ İDARECİLER,MESLEK ODALARI VE STK´LARIYLA İŞBİRLİĞİ YAPILARAK BİZİMLE BİRLİKTE BU YERLERİNDE OTOBANIN OLUMSUZLUKLARDAN ETKİLENMESİ ÖNLENEBİLİR!!!

    Tarihin tekerrür etmemesi için Ustalık dönemini  idrak eden İlimiz Milletvekili, Ak Parti Grup başkan Vekili İlknur İnceöz Aydoğdu ve  Serdengeçti´nin hükümetteki 2 Bakan yardımcısı hemşerimiz Alaboyun ve Altınok´la Müsteşar Aşçı´ylada samimi iş birliği yaparak.

    Daha sonra  Vali Şeref Ataklı, Belediye Başkanı Haluk şahin Yazgı, il Genel Meclisimizin Başkanı Mehmet Tüzün Ak Parti il ve merkez ilçe teşkilatları ve diğer siyasi partilerinin teşkilatlarıyla ilimiz genelindeki Meslek Odalarıyla STK´larını birlikte  bu konuda bir organizasyon yapılmalı.

     Bu organizeyle E.90´ın cazibesinin azalmasından etkilenecek olan ilçelerin Mülki ve Mahalli idarecileri, varsa meclisteki Milletvekilleri il genel meclisi üyeleri, Meslek Odaları ve STK´ları nezdinde girişimlerde bulunulmalı onlarla birlikte  bu konuda ortak bir strateji oluşturulmalı.

    Yerimiz dolmasına rağmen ülkemizi yönetenlerine 2014 yazdığım bu konudaki çalışmada  milletvekillerimiz  İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu ,Ayhan Erel ve Ramazan Kaşlı ile ilimizin 5. Milletvekili Ak Parti Erzurum Milletvekili  Selami Altınok´a rehberlik edecek olan mektup bitmedi.

    10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü olması nedeniyle bu günden 1 gün öncesine denk gelen 9 Ocak gününü bu konuya ayıracağımdan yazımın devamını b bundan sonraki değil bir sonraki yazıma bırakıyorum.

 Sizlerin ve Milletvekillerimizle ilimizin tüm atanmış ve seçilmişlerinin de, Meslek Odaları ve STK´larının yönetici ve mensuplarının da hoş görüsüne sığınarak mutlu istikbalimiz için E.90´ın cazibisin devamını sağlanabilmesi konusunda yapmaları gerekenleri Cuma günü kaldığı yerden devam edeceğim.

   Mutlu istikbalimiz için özelde Milletvekillerimiz ,ilimizin tüm atanmış ve seçilmişleriyle, Meslek Odaları ve STK yetkili ve mensuplarının, genelde ise yapılacak olan bu hizmetlerden faydalanacak olan tüm hemşerilerimiz tarafından gereği için takibi dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

   Devamı Cuma´ya.

  • Çarşamba 9.4 ° / 5.8 ° Güneşli
  • Perşembe 8.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Cuma 8 ° / 5 ° Güneşli
  • BIST 100

    16193,56%0,17
  • DOLAR

    44,08% 0,04
  • EURO

    51,03% -0,32
  • GRAM ALTIN

    7330,33% -0,33
  • Ç. ALTIN

    11826,62% -0,32

Zonguldak

11.03.2026

  • İMSAK 05:40
  • GÜNEŞ 07:05
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:24
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:21
Aksaray’da Bir Kişi Evinde Ölü Bulundu
Aksaray’da Bir Kişi Evinde Ölü Bulundu Aksaray’da Bir Kişi Evinde Ölü Bulundu
Aksaray Teknopark ve Milli Teknoloji Atölyesi Bakan Kacır’ın katılımıyla açıldı
Aksaray Teknopark ve Milli Teknoloji Atölyesi Bakan Kacır’ın katılımıyla açıldı Aksaray Teknopark ve Milli Teknoloji Atölyesi Bakan Kacır’ın katılımıyla açıldı
Aksaraylı Akademisyen Prof. Dr. Münevver Tekcan Hayatını Kaybetti
Aksaraylı Akademisyen Prof. Dr. Münevver Tekcan Hayatını Kaybetti Aksaraylı Akademisyen Prof. Dr. Münevver Tekcan Hayatını Kaybetti
Aksaray Futbol Camiasını Yasa Boğan Acı Kayıp
Aksaray Futbol Camiasını Yasa Boğan Acı Kayıp Aksaray Futbol Camiasını Yasa Boğan Acı Kayıp
AKSARAY’DA RAMAZAN SOFRALARI DAYANIŞMA İLE KURULUYOR
AKSARAY’DA RAMAZAN SOFRALARI DAYANIŞMA İLE KURULUYOR AKSARAY’DA RAMAZAN SOFRALARI DAYANIŞMA İLE KURULUYOR
ASÜ’de “Bir Nar Bin Parça” Kolaj Sergisi açıldı
ASÜ’de “Bir Nar Bin Parça” Kolaj Sergisi açıldı ASÜ’de “Bir Nar Bin Parça” Kolaj Sergisi açıldı
YENİ BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE BAŞLATILAN MİLLET BAHÇESİ ŞEKİLLENİYOR
YENİ BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE BAŞLATILAN MİLLET BAHÇESİ ŞEKİLLENİYOR YENİ BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE BAŞLATILAN MİLLET BAHÇESİ ŞEKİLLENİYOR
Aksaray İHH’dan Gine’de Ramazan Kumanya Dağıtımı
Aksaray İHH’dan Gine’de Ramazan Kumanya Dağıtımı Aksaray İHH’dan Gine’de Ramazan Kumanya Dağıtımı
Aksaray ile Kıbrıs Türkleri arasındaki dört asırlık tarihi bağlar ASÜ’de canlandı
Aksaray ile Kıbrıs Türkleri arasındaki dört asırlık tarihi bağlar ASÜ’de canlandı Aksaray ile Kıbrıs Türkleri arasındaki dört asırlık tarihi bağlar ASÜ’de canlandı
AKSARAYLILAR GÜNÜNDE LİSELİLERDEN IHLARA VADİSİ TANITIM GEZİSİ
AKSARAYLILAR GÜNÜNDE LİSELİLERDEN IHLARA VADİSİ TANITIM GEZİSİ AKSARAYLILAR GÜNÜNDE LİSELİLERDEN IHLARA VADİSİ TANITIM GEZİSİ
TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel’den 8 Mart Mesajı: “Kadınların Katledilmediği Bir Dünya İçin Hepimize Sorumluluk Düşüyor”
TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel’den 8 Mart Mesajı: “Kadınların Katledilmediği Bir Dünya İçin Hepimize Sorumluluk Düşüyor” TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel’den 8 Mart Mesajı: “Kadınların Katledilmediği Bir Dünya İçin Hepimize Sorumluluk Düşüyor”
LİSE MÜDÜRLERİ 50. YILINI KUTLAYAN  TİCARET LİSESİNDE BULUŞTULAR
LİSE MÜDÜRLERİ 50. YILINI KUTLAYAN TİCARET LİSESİNDE BULUŞTULAR LİSE MÜDÜRLERİ 50. YILINI KUTLAYAN TİCARET LİSESİNDE BULUŞTULAR
HER GÜN ŞEHRİ TEMİZLEYEN ELLER BU KEZ KADINLARA GÜL UZATTI
HER GÜN ŞEHRİ TEMİZLEYEN ELLER BU KEZ KADINLARA GÜL UZATTI HER GÜN ŞEHRİ TEMİZLEYEN ELLER BU KEZ KADINLARA GÜL UZATTI
AKSARAY’DA HASTA YAKINLARI KIŞ ŞARTLARINDA YOLCULUK YAPMADAN KONAKLADI
AKSARAY’DA HASTA YAKINLARI KIŞ ŞARTLARINDA YOLCULUK YAPMADAN KONAKLADI AKSARAY’DA HASTA YAKINLARI KIŞ ŞARTLARINDA YOLCULUK YAPMADAN KONAKLADI
22,23 VE 24 DÖNEM  AKSARAY MİLLETVEKİLİ  AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİSİ RUHİ AÇIKGÖZ DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
22,23 VE 24 DÖNEM AKSARAY MİLLETVEKİLİ AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİSİ RUHİ AÇIKGÖZ DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI 22,23 VE 24 DÖNEM AKSARAY MİLLETVEKİLİ AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİSİ RUHİ AÇIKGÖZ DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI