Ali Genç


SOYKIRIMCIYLA,DESTEKÇİLERİNİN MALLARIYLA ZEHİRLENEREK BİRDE CEHENNEME ALINAN BİLET!!!

SOYKIRIMCIYLA,DESTEKÇİLERİNİN MALLARIYLA ZEHİRLENEREK BİRDE CEHENNEME ALINAN BİLET!!!


  Akılı selim büyüklerimiz” Cehennemin yolları güllerle donatılmıştır!” diyerek iyi bir şey yapılıyormuş sanılırken cehenneme kendi irademizle ve maddi ile manevi imkanlarımızla kendi biletimizi almamamızı!!! belirtmekte ne kadar haklı olduklarını sosyal medyada gördüğüm bilgiyle on yıllarca paramızla insanlık ve Müslüman düşmanlarının katliamlarına nasıl gönüllü destek olduğumuzu gördüm.!!!

  Gördüğüm bilgi ülkemizin en büyük AVM zincirlerinin ilklerinden olan ve 2000 yılında Ankara’da gördükten itibaren Korona fırsatçılıklarına kadar kendi marketimize gidercesine sevinerek gidip alışveriş yaptığımız yerin süt, yoğurt ,peynir ve ayranıyla diğer sütlü mamullerini üretenin  Siyonist’e ve soykırımına açıktan destek veren Fransa’ya ait olmasıydı.

  Bunun üzerine acaba aynı şekildeki diğer büyük AVM zincirinin süt ve yoğurt ile peynir ve süt mamullerinin markasını kullanabilir miyiz diye araştırınca onunda diğerinden farkının olmadığını hatta  bu markayı bizzat Siyonist’in  en büyük süt ve süt mamulleri üreticisinin sahip olduğu Fransa merkezli şirket tarafından üretiliyor.!!!

SORGULAMADAN ALINACAK YİYECEK, İÇECEK,GİYİM,TEMİZLİK,KİŞİSEL BAKIM,ELEKTRONİK VE ELEKTRİKLİ ARAÇLARLA BİNEK VE İŞ MAKİNALARIYLA LASTİKLERİ,EL ALETLERİ SİYONİSTİN SOYKIRIMINA DESTEKLE BİRLİKTE İÇİNE KONANLARLA KENDİMİZLE NESLİMİZİN VÜCUDUNU ZEHİRLEMEYLE BİRLİKTE BU SOYKIRIMA DESTEKLE CEHENNEME KENDİ HELAL PARAMIZLA ALINAN GELİŞİ OLMAYAN BİLETTİR!!!

   Zulme rıza göstermek, rıza göstermenin yanında buna birde maddi ve manevi olarak destek vermek bizzat bu zulmü işlemek kadar suçtur.!!!

   Bilgiye bir tık mesafede olunan günümüzde hiç kimse” Bu zalimlerin ve onlara direk ve dolaylı destek verenlerin ürünü olduğunu bilmiyordum.” diyemez.!!!

   İnternete girebilen herkes ne alacaksa almadan mutlaka sorgulayarak ihtiyaç olanın bu soykırımcıların(İsrail, ABD, İngiltere, Almanya, Fransa Çin, Hindistan ve Myanmar) ve bunların soykırım ve katliamlarını direk ve dolaylı olarak desteklemeyenlerin malları olup olmadığını araştırmalı.

 Mutlaka bunların malları yerine öncelikle kendi ülkemizin mahalli ve genel AVM zincirlerinin alternatiflerini ve bu zulmü desteklemeyenlerin ürettiğini bulup almalı.

   İnternete girmeyi bilmeyen veya ulaşma imkanı olmadığından sorgulamayanlara da eş dost ve akrabaları yol göstermeli.

  Aklı vicdanı ve dini olan herkesin kendi parası ile hem soykırımcı Siyonist’e hem de açıktan ve gizliden destekleyenlerin mallarını alarak bu katliamlarına ortak olmayarak vebalden kurtulmaları.

  Bununla hem de Lübnan’daki cep telefonları ve çağrı cihazlarının patlatanların  ülkemizde  e diğer İslam ülkelerinde ürettikleriyle sattıkları mallarının içine bizi ve neslimizi yok edecek neleri katabilecekleri bilinciyle destek olmayarak  bunun maddi ve manevi günahına ve vebaline de girilmemeli.

  Aklı selimle yapılacak boykotla dünya ve ahiretlerimizin pür nur etmemiz dileğiyle.

   Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

  • Pazartesi 12.3 ° / 8.3 ° false
  • Salı 12.6 ° / 8.6 ° false
  • Çarşamba 11.1 ° / 8.1 ° false
  • BIST 100

    16001,32%1,20
  • DOLAR

    43,36% 0,01
  • EURO

    51,61% 0,61
  • GRAM ALTIN

    7110,36% 2,39
  • Ç. ALTIN

    11647,77% 2,83

Zonguldak

26.01.2026

  • İMSAK 06:34
  • GÜNEŞ 08:03
  • ÖĞLE 13:10
  • İKİNDİ 15:44
  • AKŞAM 18:07
  • YATSI 19:31
BAŞKAN DİNÇER: “KATI ATIK TESİSİMİZDE GÜNLÜK 39 BİN KW ELEKTRİK ÜRETİYORUZ” BAŞKAN DİNÇER: “KATI ATIK TESİSİMİZDE GÜNLÜK 39 BİN KW ELEKTRİK ÜRETİYORUZ”
Ortaköy Genç İHH’den Sokak Hayvanlarına Anlamlı Destek Ortaköy Genç İHH’den Sokak Hayvanlarına Anlamlı Destek
Ortaköy Çevre Yolu Bakan Uraloğlu’nun Katılımıyla Hizmete Açılıyor Ortaköy Çevre Yolu Bakan Uraloğlu’nun Katılımıyla Hizmete Açılıyor
Eğitime Destek Platformu Toplantısı Aksaray Üniversitesinde gerçekleştirildi Eğitime Destek Platformu Toplantısı Aksaray Üniversitesinde gerçekleştirildi
AKSARAY BELEDİYESİ YARIYIL TATİLİNDE ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİKLER DÜZENLEMEYE DEVAM EDİYOR BAŞKAN DİNÇER: “ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU EN BÜYÜK MOTİVASYONUMUZ”
735 Bin TL’ye Varan Hibe Desteğiyle Aksaray’da Girişimcilik Atağı 735 Bin TL’ye Varan Hibe Desteğiyle Aksaray’da Girişimcilik Atağı
ASÜ ve Ankara Üniversitesi, Ar-Ge alanındaki stratejik iş birlikleri için bir araya geldi ASÜ ve Ankara Üniversitesi, Ar-Ge alanındaki stratejik iş birlikleri için bir araya geldi
Duru: “Devletimizin en büyük özelliklerinden biri sosyal devlet olmasıdır” Duru: “Devletimizin en büyük özelliklerinden biri sosyal devlet olmasıdır”
Vali Murat Duru’dan Aksaray–Adana Yol Kontrol ve Uygulama Noktasına Ziyaret Vali Murat Duru’dan Aksaray–Adana Yol Kontrol ve Uygulama Noktasına Ziyaret
AKSARAY BELEDİYESİ 410 KM’LİK YENİLEMEYLE ŞEHRİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİ BAŞKAN DİNÇER: ‘’MODERN BİR ŞEHİR İNŞA ETMEK İÇİN ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ’’
YERİNDE ÇÖZÜM MERKEZİ İLE TALEPLERE HIZLI VE ETKİN MÜDAHALE BAŞKAN DİNÇER; “VATANDAŞ MEMNUNİYETİNİ ESAS ALAN HİZMETLER ÜRETİYORUZ”
Rektör Arıbaş’tan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Çakmak’a hayırlı olsun ziyareti Rektör Arıbaş’tan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veysel Çakmak’a hayırlı olsun ziyareti
Aksaray’da 74 Yaşındaki Kadın Evinde Ölü Bulundu Aksaray’da 74 Yaşındaki Kadın Evinde Ölü Bulundu
FOTOĞRAF TUTKUNLARINA MÜJDE AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN FOTOĞRAFÇILIK KURSU FOTOĞRAF TUTKUNLARINA MÜJDE AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN FOTOĞRAFÇILIK KURSU
Aksaray Valisi Murat Duru İlk İl Asayiş ve Güvenlik Toplantısını Gerçekleştirildi Aksaray Valisi Murat Duru İlk İl Asayiş ve Güvenlik Toplantısını Gerçekleştirildi