Hüseyin Tosun


SADECE CAMİİ YAPTIRTMAKLA HAYIR OLMUYOR!!!

SADECE CAMİİ YAPTIRTMAKLA HAYIR OLMUYOR!!!


   Şimdi bu başlığı okuyan bazı yorum ehilleri yanlış anlamasın ben asla Cami yapılmasına karşı değilim, 

   Böyle anlaşılmasın, burada bahsedeceğim konu aslında çok önemli ve ince bir konu.
   Malumunuz Haber sitemizi takip ediyorsanız paylaştığımız haberi mutlaka okumuşsunuz dur, “SULTANHANLI HAYIRSEVERLERDEN HASTANEYE 500 BİN LİRALIK BAĞIŞ” başlıklı haberimizde Sultanhanlı birkaç hemşerimiz İlçemiz Hüseyin Ağır devlet hastanesine bağışta bulunduğunu duyurmuştuk. Bu bilgiyi öğrendiğimde inanın ilçemiz adına çok sevindim, ve Dedim ki Önemli olan ve Fikrimce En çok Sevap Kazanılabilecek Hayır İnsanların en fazla yararına olacak bir işe yapılan hayırdır, Son yıllarda Korona dönemi ve sonrasında artış göstermekle birlikte İnsanlarımızın en çok ihtiyaç duyduğu hizmet fikrimse sağlık hizmeti, öyle ki sağlık olmadı mı tam anlamıyla ne ibadet yapılabilir nede hayatın akışı düzenli olabilir, Yetkililerden Allah razı olsun ilçemize bir Devlet hastanesi kazandırıldı, Tabiki bir çok eksiği var keşke çok daha fazla branşta doktor ve sağlık hizmeti verile bilse. 
İnsanımız için sağlık hizmeti çok çok önemli, bu hizmeti de en yakınında bulunan bir sağlık kuruluşundan alması da mühim, Devletimiz imkan ölçülerinde gerekli malzemeleri gönderiyor fakat daha bir çok eksiğimiz var. İşte burada konu başlığımızla alakalı kısma gelirsek İlçemizden birkaç hayır sever vatandaşımız Hayır konusunda ilçemizdeki sağlık kuruluşunu seçerek bağışlarını ilçe devlet hastanemize yaptılar. İnanın çok sevindim, çünkü Hastanemizin bir çok eksiği olduğunu görüyorduk, bu bağışlar sayesinde Bir çok diş tedavisi artık ilçe hastanemizde yapılabilecek, alınan diğer cihazlar ile de hizmet kalemi biraz daha artmış olacak. Öğrendiğim bilgilere göre de Diş tedavileri önümüzdeki ay başına başlayabilir, ayrıca yeni Dahiliye doktoru da göreve başlayacakmış.


EN BÜYÜK TEŞEKKÜRLERDEN BİRİSİ DE SAĞLIK MERKEZİ YAPTIRTAN HAYIRSEVERİMİZE


Burada da bahsetmeden asla geçmeyeceğim, Aslında bu sağlığa yapılan Hayırların başında Merhum Osman Hocanın vasiyetini yerine Getiren Halil hoca geliyor. Merhum Osman Hoca ve Halil Hocadan Allah Razı olsun, ilçemize büyük bir sağlık merkezi kazandırıyorlar. O Bölgedeki vatandaşlarımız için çok büyük bir kolaylık olacak ve binlerce kişi bu imkandan yararlanacak. 
Artık halk olarak daha da bilinçlenmeliyiz, Sadece Cami yaptırmakla çok sevap kazanamayız, İhtiyaç varsa tabi ki de camide yaptıracağız Kurs da fakat, maddi durumumuz var ve birşeyler yapabilmeye de gücümüz ve imkanımız var ise Halkımızın yararına olan ve en çok ihtiyacı olan işlere de yönelmeliyiz. Bunların başında da Hastane Okul, yurt gibi yerler gelmekte. İsminin açıklanmasını istemeyen çok değerli Hayır sahiplerinin hepsinden Allah Razı olsun.


İLÇE DEVLET HASTANESİNE 2023 YILINDA 101398 HASTAYA HİZMET VERDİ


Hastanemiz küçümsenmeyecek sayıda vatandaşa hizmet vermekte, Yetkililerden aldığım bilgide Sultanhanı Dr Hüseyin Ağır İlçe Devlet Hastanesine 2023 yılında toplam hasta başvuru sayısı 101398 olurken
Acil servis başvuru sayısı: 38320
Uzman Dr/Diş poliklinik hizmetleri başvuru sayısı: 13416
Aile hekimliği birimleri başvuru sayısı: 49628
Evde sağlık hizmetleri başvuru sayısı: 34
Yatan hasta sayısı: 273
Ayrıca 96 hastaya kanser taraması yapılmıştır ve birçok okul/halk eğitim merkezinde farkındalık eğitimi programları düzenlendiği öğrenildi. Yanı kısacası sağlığa yapılan her hayır İnsana ve İnsan nesline yapılmış demektir, buda hiç kuşkusuz en büyük sevaplardandır.

Bir sonraki yazımızda buluşmak dileğiyle Güzel Meleketim Sultanhanı.

  • Salı 12.6 ° / 8.6 ° false
  • Çarşamba 11.1 ° / 8.1 ° false
  • Perşembe 12.7 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    15961,60%-0,25
  • DOLAR

    43,40% 0,12
  • EURO

    51,95% 0,78
  • GRAM ALTIN

    7055,38% 0,14
  • Ç. ALTIN

    11686,98% 0,34

Zonguldak

27.01.2026

  • İMSAK 06:34
  • GÜNEŞ 08:02
  • ÖĞLE 13:11
  • İKİNDİ 15:45
  • AKŞAM 18:09
  • YATSI 19:32
BAŞKAN DİNÇER: “AKSARAY’DA SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ ÖNCELİK HALİNE GETİRDİK” BAŞKAN DİNÇER: “AKSARAY’DA SOSYAL BELEDİYECİLİĞİ ÖNCELİK HALİNE GETİRDİK”
BAŞKAN İNÇ DUYURDU: PLAKA BASIMINDA NAKİT ÖDEME DÖNEMİ SONA ERDİ BAŞKAN İNÇ DUYURDU: PLAKA BASIMINDA NAKİT ÖDEME DÖNEMİ SONA ERDİ
AKSARAY, TÜRKİYE'NİN YENİ SANAYİ ÜSSÜ OLUYOR: BAKAN KACIR'IN AÇIKLAMALARINDA AKSARAY ÖNE ÇIKTI AKSARAY, TÜRKİYE'NİN YENİ SANAYİ ÜSSÜ OLUYOR: BAKAN KACIR'IN AÇIKLAMALARINDA AKSARAY ÖNE ÇIKTI
Yeşil Doğa Derneği’nden ENHANCER PRO Tepkisi:“Orta Anadolu Görmezden Geliniyor” Yeşil Doğa Derneği’nden ENHANCER PRO Tepkisi:“Orta Anadolu Görmezden Geliniyor”
BAŞKAN DİNÇER VE VALİ DURU’DAN PROJE SAHALARINDA İNCELEME BAŞKAN DİNÇER:“ORTAK AKIL VE İSTİŞAREYLE AKSARAY’I DAHA GÜZEL YARINLARA TAŞIYACAĞIZ”
ASÜ Fen-Edebiyat Fakültesi akreditasyon yol haritasını belirledi ASÜ Fen-Edebiyat Fakültesi akreditasyon yol haritasını belirledi
BAŞKAN DİNÇER: “KATI ATIK TESİSİMİZDE GÜNLÜK 39 BİN KW ELEKTRİK ÜRETİYORUZ” BAŞKAN DİNÇER: “KATI ATIK TESİSİMİZDE GÜNLÜK 39 BİN KW ELEKTRİK ÜRETİYORUZ”
Ortaköy Genç İHH’den Sokak Hayvanlarına Anlamlı Destek Ortaköy Genç İHH’den Sokak Hayvanlarına Anlamlı Destek
Ortaköy Çevre Yolu Bakan Uraloğlu’nun Katılımıyla Hizmete Açılıyor Ortaköy Çevre Yolu Bakan Uraloğlu’nun Katılımıyla Hizmete Açılıyor
Eğitime Destek Platformu Toplantısı Aksaray Üniversitesinde gerçekleştirildi Eğitime Destek Platformu Toplantısı Aksaray Üniversitesinde gerçekleştirildi
AKSARAY BELEDİYESİ YARIYIL TATİLİNDE ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİKLER DÜZENLEMEYE DEVAM EDİYOR BAŞKAN DİNÇER: “ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU EN BÜYÜK MOTİVASYONUMUZ”
735 Bin TL’ye Varan Hibe Desteğiyle Aksaray’da Girişimcilik Atağı 735 Bin TL’ye Varan Hibe Desteğiyle Aksaray’da Girişimcilik Atağı
ASÜ ve Ankara Üniversitesi, Ar-Ge alanındaki stratejik iş birlikleri için bir araya geldi ASÜ ve Ankara Üniversitesi, Ar-Ge alanındaki stratejik iş birlikleri için bir araya geldi
Duru: “Devletimizin en büyük özelliklerinden biri sosyal devlet olmasıdır” Duru: “Devletimizin en büyük özelliklerinden biri sosyal devlet olmasıdır”
Vali Murat Duru’dan Aksaray–Adana Yol Kontrol ve Uygulama Noktasına Ziyaret Vali Murat Duru’dan Aksaray–Adana Yol Kontrol ve Uygulama Noktasına Ziyaret