Ali Genç


Oylarınızı Milletin Canını ve Malını Tek Gidişli Yollarda Telef Ettirmeyenlere Verin

Oylarınızı Milletin Canını ve Malını Tek Gidişli Yollarda Telef Ettirmeyenlere Verin


  Dinden diyanetten nasibini almamış hele hele birde Cumhuriyetin ilk yıllarından itibaren dinimizin ve dinimizin emri olan din kardeşliğinin yerini kafa taşçılığa varan ırkçılığın almasıyla toplumun geneli dine karşı olmasa da pek dinden demde vuran olmadı, daha doğrusu dem vurmak isteyende dipçik, dayak ve ?Sanıkların idamına kanıtların bilahare dinlenmesine? akıl izan almayan eften püften gerekçelerle mahkemelerin verdikleri idam korkusu ile çok çok istisnalar dışında dini ve değerlerin savunan olamadı!

ÇAĞ DIŞI YOBAZLAR SÜMME HAŞA?DİNİMİ DEĞİŞTİRİRİM PARTİMİ DEĞİŞTİRMEM? SÖZÜNÜN NEREYE VARACAĞININ BİLİNCİNDE OLMADAN BUNU DİYECEK KADAR HADDİ AŞTILAR!!!

   O dönemlerden gelen bir çok anti dini alışkanlıklardan biriside sümme haşa ? Dinin değiştiririm  amma Partimi değiştirmem? mürtet söylemi olurken bir diğer ise? Nüfusumuz çok arttı bunun yarısı temizlenmeden düzen gelmez? mealindeki  çarpık faşizan anti insani anti hukuki ve anti dini söylemdir.

 ?MİLLET OLMADAN DEVLET OLMAZ? GERÇEĞİNİN AKSİNE?ÖNCE DEVLET SONRA MİLLET?SAÇMALIĞINI SAVUNANLAR İÇİN ?MİLLET SADECE DEVLETİN HEDEFİNE ULAŞMASINI SAĞLAYAN ARAÇTIR(!)!!!

    Osmanlıda bin yıllık kardeşliği sağlayan dini değerlerin yerine Jöntürkler ve daha sonraki Türkçü, Kürtçü, diğer etniseciliği öne çıkartan din ve insanlık suçu olan bu kişiyi dinden çıkartan Irkçılık fikirleriyle  ırkları ile birlikte  devleti de Allah(c.c.) ın emrinin aksine rağmen kutsadılar.

   Devlet kutsanınca Osman Yüksel Serdengeçtiyi makamında azarlayan dönemin hem CHP Ankara il başkanı hem de 1929-46 yılları arasındaki Ankara nın ölene kadar en uzun süre Valiliğini yapan  Nevzat Tandoğan´ın  gösteri yapan Osman Yüksel Serdengeçti ve arkadaşlarını 3 mayıs 1946´da Valilik makamına aldırır.

?ULAN ÖKÜZ ANADOLULU SİZİN MİLLEYÇİLİKLE KOMÜNİZMLE NE İLGİNİZ VAR?,MİLYİTECLİĞİDE KOMÜNÜZMİDE BİZ YAPARIZ !SİZİN İKİ GÖREVİNİZ VAR ÇİFTÇİLİK VE ASKERLİK YAPMAKTIR(!)?

   Vali Tandoğan huzurunda bulunanlara  ?Ulan öküz Anadolulu!.. Sizin milliyetçilikle, komünizm ile ne işiniz var? Milliyetçilik lâzımsa bunu biz yaparız.  Komünizm gerekirse onu da biz getiririz. Sizin iki vazifeniz var: Birincisi, çiftçilik yapıp ürün yetiştirmek. İkincisi, askere çağırdığımızda askerlik yapmaktır´ der!!!.? 

  Bunu savunanlar için bu günkü yazımızın konusu olan 16 yılda Türkiye genelinde yapılan 20 Bin kilometreden fazla bölünmüş yol yokken Türkiye´nin çok az yolu bölünmüş yani duble yoldu ve Merhum Özal´ın dönemindeki yapılan bazı otobanlar dışındaki Karayollarının tamamına yakını tek gidiş ve gelişli yani iki şeritten oluştuğundan her yıl meydana gelen binlerce trafik kazasındaki haddi hesabı olmayan can kayıplarının ve mal kayıplarının şimdilerdeki oranı  araç sayısının iki misline çıkmasına rağmen çok büyük oranda düşmesini de görmeyenler olsa olsa ?Türkiye de insan çoğaldı bunların yarısı temizlenmeden olmaz (!)?diyen mazoşist zihniyetlerdir!!!

  Gözleri olup görmeyen, kulakları olup duymayan bu zihniyet iyi ve güzel olan hiçbir şeyi görmediklerinden o ilkel dönemdekilere olan özleminden dolayı oylarını onlara verecekler.

   Aklı başında olan genel ekseriyet ise bu ülkenin  aydınlık geleceği için 16 yıldır bu ülkede birlik ve dirliği bu birlik ve dirlikle Türkiye´nin Dünyanın lider ülkelerinden birisi konumuna getiren siyaseti destekleyecekler.

  Her zaman ve her şartta daima medeni çerçevede ve medeni hukuk çerçevesinde  Hakkın Yükseltilmesi, Batılın ise yerin dibine batırılması için Hakkı tutanların Pazar günkü seçimde sandığa sahip çıkmaları dileğiyle.

    Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

(*)1929-46 arası Ankara Valisi Nevzat Tandoğan´ın Osman Yüksel Serdengeçti ve arkadaşlarına söylediklerini?ww.yeniakit.com.tr/yazarlar/abdurrahman-dilipak/okuz-anadoluludan-anadolu-partisine-8485.html? dan aldım. Emeği geçenlere teşekkür ederim. Ali Genç.

 

  • Cuma 8.4 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 8.2 ° / 7.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 8.8 ° / 7.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    16119,15%-0,25
  • DOLAR

    44,30% 0,03
  • EURO

    51,27% -0,05
  • GRAM ALTIN

    6675,59% 0,82
  • Ç. ALTIN

    11186,94% 0,00

Zonguldak

20.03.2026

  • İMSAK 05:36
  • GÜNEŞ 07:01
  • ÖĞLE 13:17
  • İKİNDİ 16:41
  • AKŞAM 19:22
  • YATSI 20:42
AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN AREFE GÜNÜNE ÖZEL SEFERBERLİK
AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN AREFE GÜNÜNE ÖZEL SEFERBERLİK AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN AREFE GÜNÜNE ÖZEL SEFERBERLİK
RAMAZAN BAYRAMI’NDA KIRMIZI OTOBÜSLER ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK
RAMAZAN BAYRAMI’NDA KIRMIZI OTOBÜSLER ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK RAMAZAN BAYRAMI’NDA KIRMIZI OTOBÜSLER ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK
Aksaray’da Yaşlılar Haftası’na anlamlı vurgu
Aksaray’da Yaşlılar Haftası’na anlamlı vurgu Aksaray’da Yaşlılar Haftası’na anlamlı vurgu
TİGAD GENEL BAŞKANI GEÇGEL “İman ve Azmin Zaferi: Çanakkale Ruhu Dijital Çağda da Yaşatılmalıdır”
TİGAD GENEL BAŞKANI GEÇGEL “İman ve Azmin Zaferi: Çanakkale Ruhu Dijital Çağda da Yaşatılmalıdır” TİGAD GENEL BAŞKANI GEÇGEL “İman ve Azmin Zaferi: Çanakkale Ruhu Dijital Çağda da Yaşatılmalıdır”
Aksaray’da Bayram Öncesi Güvenlik Zirvesi
Aksaray’da Bayram Öncesi Güvenlik Zirvesi Aksaray’da Bayram Öncesi Güvenlik Zirvesi
Aksaray’da Kadir Gecesi’nde Şehitler İçin Hatim Programı Düzenlendi
Aksaray’da Kadir Gecesi’nde Şehitler İçin Hatim Programı Düzenlendi Aksaray’da Kadir Gecesi’nde Şehitler İçin Hatim Programı Düzenlendi
SELÇUKLU KÜLLİYESİ DOLDU TAŞTI, BİNLERCE VATANDAŞ AYNI DUADA BULUŞTU
SELÇUKLU KÜLLİYESİ DOLDU TAŞTI, BİNLERCE VATANDAŞ AYNI DUADA BULUŞTU SELÇUKLU KÜLLİYESİ DOLDU TAŞTI, BİNLERCE VATANDAŞ AYNI DUADA BULUŞTU
Aksaray
Aksaray'da Öğretmenler Müthiş Bir Projeye İmza Attı Aksaray'da Öğretmenler Müthiş Bir Projeye İmza Attı
Aksaray’ın Maddi ve Manevi İstikbalinin Teminatı    ASÜ 20 YAŞINDA!
Aksaray’ın Maddi ve Manevi İstikbalinin Teminatı ASÜ 20 YAŞINDA! Aksaray’ın Maddi ve Manevi İstikbalinin Teminatı ASÜ 20 YAŞINDA!
Aksaray’da Çifte Acı: Terzioğlu’nun Ardından Kardeşi de Hayatını Kaybetti
Aksaray’da Çifte Acı: Terzioğlu’nun Ardından Kardeşi de Hayatını Kaybetti Aksaray’da Çifte Acı: Terzioğlu’nun Ardından Kardeşi de Hayatını Kaybetti
Aksaray Üreticileri Aynı Sofrada Buluştu: Yatırımlar ve Projeler Konuşuldu
Aksaray Üreticileri Aynı Sofrada Buluştu: Yatırımlar ve Projeler Konuşuldu Aksaray Üreticileri Aynı Sofrada Buluştu: Yatırımlar ve Projeler Konuşuldu
AKSARAY’DA “KÖYÜMDE YAŞAMAK İÇİN BİR SÜRÜ NEDENİM VAR” PROJESİ BAŞVURULARI BAŞLADI
AKSARAY’DA “KÖYÜMDE YAŞAMAK İÇİN BİR SÜRÜ NEDENİM VAR” PROJESİ BAŞVURULARI BAŞLADI AKSARAY’DA “KÖYÜMDE YAŞAMAK İÇİN BİR SÜRÜ NEDENİM VAR” PROJESİ BAŞVURULARI BAŞLADI
DENEYAP Türkiye, Geleceğin Teknoloji Yıldızlarını Arıyor; 2026 Başvuruları Devam Ediyor!
DENEYAP Türkiye, Geleceğin Teknoloji Yıldızlarını Arıyor; 2026 Başvuruları Devam Ediyor! DENEYAP Türkiye, Geleceğin Teknoloji Yıldızlarını Arıyor; 2026 Başvuruları Devam Ediyor!
Kampüs Camii’nde Geleneksel Kardeşlik İftarı Düzenlendi
Kampüs Camii’nde Geleneksel Kardeşlik İftarı Düzenlendi Kampüs Camii’nde Geleneksel Kardeşlik İftarı Düzenlendi
AKSARAY BELEDİYESİ EKİPLERİ RAMAZAN BAYRAMI BOYUNCA SAHADA OLACAK
AKSARAY BELEDİYESİ EKİPLERİ RAMAZAN BAYRAMI BOYUNCA SAHADA OLACAK AKSARAY BELEDİYESİ EKİPLERİ RAMAZAN BAYRAMI BOYUNCA SAHADA OLACAK