Ali Genç


GEZİ,17-25 ARALIK,15 TEMMUZ,3.KÖPRÜYLE HAVALİMANINI GÖRÜP GERÇEKLEŞMEYEN SÖZ!!!

GEZİ,17-25 ARALIK,15 TEMMUZ,3.KÖPRÜYLE HAVALİMANINI GÖRÜP GERÇEKLEŞMEYEN SÖZ!!!


 Gerçekten de bu söz verildiğinde Çarşamba günkü"  https://aksarayolay.com/kose-yazilari/vilayetligin_15yilinda_verilip_36_yilindada_gerceklestirilemeyen_soz-6753.html  " linkinde yayınlanan yazımda belirttiklerimin yanında bu günkü başlığın ilk, ikinci ve üçüncü kelimelerdeki ruhlarını 1 dolara  din ve vatan düşmanlarına satan hainlerin eylemlerine İstanbul boğazının 3 gerdanı Yavuz Sultan Selim köprüsü ile Türkiye’mizi Havacılık konusunda dünyanın lideri yapan İstanbul Havalimanına yıllar vardı.

KONU VATAN OLURSA ÜLKEMİZİNDE İMKANLARI OLMASA AKSARAYBU HİZMETİ İSTEMEZDİ

 Konu vatan olunca elbette ki gerisi teferruattır.

   Eyvallah.

   Orta başlıkta da belirtildiği gibi dünyanın en büyük 20 ekonomisinin içinde her yıl bir üst sıraya çıkan ülkemizin 23 yılda her yönüyle geldiği yüksek seviyedeki imkanları olmasaydı ve eldeki imkanlar başka daha da önemli olan acil hizmetlere verilmesi gerekseydi aklı izanı ve vicdanı olan herkes gibi bende akıl sahibi tüm Aksaraylılarda ilimize istenen yerine canla başla bu önceliğin bu hizmette olmasını isterdik.

  Sadece istemekle de kalmayıp  canla başla gerçekleşmesi için elimizden gelen tüm maddi ve manevi imkanlarla da desteklerdik.

  Amma şükürler olsun ki ülkemizin bu hizmetlerin onlarcasını bile aynı anda  oluşturacak imkanları var.

  Bu göğsümüzü kabartacak seviyeye yükseltilen imkanlarımız nedeniyle 21 bir yıl 7 ay önce sözü verilen hizmeti en içten samimiyetle zaman geçirilmeden gerçekleştirilmesini istiyoruz.

 BU MUAZZAM SEVİYE ULAŞAN ÜLKEMİZİN İMKANLARINA RAĞMEN 21. YIL 7 AY ÖNCE SÖZÜ VERİLEN AKSARAY- ULUKIŞLA DEMİR YOLU YAPILAMADI

   Önceki korkak hükümetlerin aksine Ak Parti ve partinin lideri ve süvarisi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kurmay heyetinin omurgalı duruşuyla ilk defa yapılan karşı açıklamayla yerle yeksan edilen 27 Nisan E bildirgesinden 3 yıl bir ay önce.

  Aksaray’a Başbakan Yıldırım tarafından Demiryolu sözünün verildiğinde Türk milleti ile ülkesi için iyi ve güzel ile faydalı olan her şeye karşı olan vandalların iplerini ellerinde tutan emperyalistlerin kışkırtmalarıyla tamda Türkiye’ye yamalı bohça hükümeti döneminde yaşatılan ülkemizin en büyük ekonomik krizi olan 21 Şubat 2001 de ithal bakan Kemal Derviş’in müstemleke Valisi gibi gönderilmesi ile başlayan İMF’ nin bin bir şart ve nazla verdiği kredinin son taksi dininde ödenmesinden 9 yıl önce.

  Yani boğazın üçüncü gerdanı olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile  günümüzdeki ülkemizin medarı iftarı İstanbul Hava limanı ile Kanal İstanbul’un engellenmesi için Taksim Parkındaki birkaç ağacın kesilmesini bahane eden Vandalların başlattığı ülkemize direk olarak 1.5,dolaylı olarak ise 100 Milyar dolardan fazla zarar verine Gezi eylemin başlamasından 9 sene önce .

  Ülkemizin asırlık hayali olan milletimizin medarı iftarlarından İstanbul boğazının iki yakasını demir yoluyla birleştiren Marmaray tünelinin temelinin atılmasından 2 ay hizmet açılmasından ise 9 yıl önce.

 26 Şubat 2011 tarihinde temeli atılan iki kıtayı Yani İstanbul’un Asya ile Avrupa yakalarını bir biriyle birleştiren iki katlı motorlu araçların boğazın bir tarafından diğer tarafına geçmelerini sağlayan Avrasya’nın temelinin atılmasından 8 yıl önce hizmete girmesinden 12 yıl önce .

  Ruhlarını 1 dolara emperyalistlere satan alçaklar tarafından yapılmak istenen fakat hükümetin omurgalı duruşu ile alınan cesur kararlara aşılan Fetö/pdy nin 17-25 Aralık 2013 deki kalkışmasının yapılmasından aynı şekilde 9 yıl önce.

   Bu ruhlarını 1 dolara satan din ve millet düşmanlarının başlattığı ve milletimizin liderleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla ellerindeki al bayraklarla göğüslerini siper eden 251 vatan evladının Şehit 2196’ının ise Gazi olduğu şanlı ordumuzun, kahraman Mehmetçiğimizin elbisesini giyen hainlerin en modern hava ve kara silahlarına karşı kazanılan milletin şanlı 15 Temmuz zaferinden 12 yıl önce.

      MÖ 480 yılının bahar aylarında, Pers Ordusu'nun Çanakkale Boğazı'nı gemilerin yardımıyla kurdukları köprüden 2537 yıl sonra Recep Tayyip Erdoğan hükümetlerine ve hükümetin en uzun Ulaştırma bakanlığını yapanı Başbakan Binali Yıldırım’ın Başbakanlığında  Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan’ın Bakanlık döneminde temelinin 18 Mart 2017 tarihinde atılmasından 13 yıl önce.

   2022'nin 18 Mart’ında Şanlı Çanakkale zaferinin yıldönümünde tamamlanarak hizmet açılmasından 18 yıl önce. 

  Dünyayı sarsan korona belasından 16 yıl sözü verilen ve o zamandan günümüze kadar ülkemizdeki nice ,nice dostu sevindiren, hasmı ve düşmanı çatlatan büyük projeler hizmete açılırken.

   Çok partili dönemin başlamasından itibaren her zaman milliyetçi ve muhafazakarlığın muhafaza eden bundan dolayı da 2002 ‘den bu yana yapılan tüm mahalli ve genel seçimler ile Cumhurbaşkanlığı  seçimleriyle referandumlarında da kesintisiz olarak Türkiye’nin Ak Partiyi destekleyen 3 .en zayıf dönemde ise 5. destekleyeni olan Aksaray’ın hiç mi hiç hak etmediği hükümetin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kurmaylarına yakışmayan bu umursamazlığı terk ederek en kısa zamanda bitim tarihide belli olacak şekilde Aksaray-Ulukışla  Demir yolunun ihalesinin zaman geçirilmeden yapılması dileğiyle.

   Cumamız mübarek olsun. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

  • Cuma 21.3 ° / 16.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.2 ° / 13.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17.8 ° / 15.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    10608,26%0,54
  • DOLAR

    41,95% -0,01
  • EURO

    48,82% 0,18
  • GRAM ALTIN

    5548,45% 0,33
  • Ç. ALTIN

    9459,78% 1,28

Zonguldak

24.10.2025

  • İMSAK 05:42
  • GÜNEŞ 07:08
  • ÖĞLE 12:42
  • İKİNDİ 15:37
  • AKŞAM 18:06
  • YATSI 19:27
EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ ACI! EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ ACI!
Tıp Fakültesi Temel Bilimler Binası ve Teknopark inşaatlarında incelemelerde bulunuldu Tıp Fakültesi Temel Bilimler Binası ve Teknopark inşaatlarında incelemelerde bulunuldu
BİLGİHANELER, GENÇLERİ HER ALANDA DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYOR BİLGİHANELER, GENÇLERİ HER ALANDA DESTEKLEMEYE DEVAM EDİYOR
Aksaray Üniversitesi akademisyenlerinin geliştirdikleri sensörler patent aldı Aksaray Üniversitesi akademisyenlerinin geliştirdikleri sensörler patent aldı
DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ’NDE 35 YILLIK EMEK: İSMET ÜNVER’E ANLAMLI HEDİYE DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ’NDE 35 YILLIK EMEK: İSMET ÜNVER’E ANLAMLI HEDİYE
TİGAD Genel Başkanı Geçgel: “Basın, tasarruf değil destek kapsamında olmalıdır” TİGAD Genel Başkanı Geçgel: “Basın, tasarruf değil destek kapsamında olmalıdır”
Yapay zekâ bütün disiplinlerin altyapısı haline gelecek Yapay zekâ bütün disiplinlerin altyapısı haline gelecek
Rektör Arıbaş: Ortak kültürümüze akademik katkı sağlamak istiyoruz Rektör Arıbaş: Ortak kültürümüze akademik katkı sağlamak istiyoruz
Aksaray’da 14 Milyon TL’lik Kaçak Ürün Operasyonu.3 Şüpheli Hakkında Adli İşlem Başlatıldı Aksaray’da 14 Milyon TL’lik Kaçak Ürün Operasyonu.3 Şüpheli Hakkında Adli İşlem Başlatıldı
Aksaray Üniversitesi, Semerkant Devlet Pedagoji Enstitüsü ile mutabakat zaptı imzaladı Aksaray Üniversitesi, Semerkant Devlet Pedagoji Enstitüsü ile mutabakat zaptı imzaladı
DEİZM KONUSUNDA AKADEMİK BİLGİLENDİRME DEİZM KONUSUNDA AKADEMİK BİLGİLENDİRME
Aksaray İHH Arama Kurtarma Ekibi DAK-1 Eğitimini Başarıyla Tamamladı Aksaray İHH Arama Kurtarma Ekibi DAK-1 Eğitimini Başarıyla Tamamladı
Aksaraylı Üreticilere 13 Milyon 585 Bin TL Destek Aksaraylı Üreticilere 13 Milyon 585 Bin TL Destek
Aksaray Üniversitesi BAP 2025 yılının ikinci döneminde 37 projeye destek verdi Aksaray Üniversitesi BAP 2025 yılının ikinci döneminde 37 projeye destek verdi
İŞKUR’dan 703 Kişilik Gençlik Programı Desteği Başladı İŞKUR’dan 703 Kişilik Gençlik Programı Desteği Başladı