Ali Genç


GAZETECİLER BAYRAMI VE GENEL SEÇİM’İN AYAK SESLERİ İSTİFALAR!

GAZETECİLER BAYRAMI VE GENEL SEÇİM’İN AYAK SESLERİ İSTİFALAR!


  2022’nin son haftası başlayan hareketlilik 10 Ocak’a kadar genel manada kamuoyu nezdinde gündem etkileyecek bir şey yaşanmadı.
  10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde yapılan etkinlikler “Yarım Elma Gönül Alma” babındaydı.
   Gazetecilerin gönlünü ilk alan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu oldu.
   Kurmayları ile birlikte meslektaşlarımızı uygulama otelinde misafir eden Aydoğdu kamuoyunun takdir ettiği 2.5 yıllık görevi esnasında Aksaray’a kazandırılan hizmetlerinin özetini verdiği konuşmasının ardından geçilen soru cevap faslıyla süren birliktelik gösterilen kliple Vali beyin 48 yıl önce 10 Ocak Çalışan Gazeteciler ve Yöneticiler gününe denk gelen gün doğduğunun öğrenilmesiyle tebrik edildi. 
“AKMAZ KOKMAZ HER DEVRİN ADAMLARI”NIN DEDİKODULARI UMURSANMADAN HİZMETLERE DEVAM!!!
  Hizmet konusunda bir başarı hikayeleri olmamasına rağmen yeni atanan ve seçilenlerin etraflarını kuşatarak oluşturdukları pressle  yetkilinin  etrafını görmemesi ve dolayısıyla oluşan sıkıntılardan da bi haber olmasını sağlamalarını yanında gerçek idealistlerinde kendilerine ulaşmalarını engelledikleri için milletin tabiriyle her biri birer vatan kalpazanı olan ve onlarca yıldır kendilerini” TİP’LER” olarak belirtip her atanan ve seçilene bunlara fırsat vermemesini dilediklerim ilik defa yüz vermeyen Vali Aydoğdu oldu.
Aydoğdu’dan yüz bulamadıklarından dedikodularını arttıranlar”… Ürür Kervan Yürür” sözünün gereği Hamza Bey  ve ekibi kendisinin atama kararnamesine kadar çalışmalarını bunları umursamadan sürdürecekler.
 Vali beyi istisnasız destekleyen ve başarılarıyla sevinen Kamuoyunun dileği 2.5 yıldır kale alınmayan Tiplerin yerini başkalarının almasına izin verilmemesidir.
  Gazetecileri Tarım Platformu adına ikinci daveti yapan Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’ün daveti başkanın salona girmesiyle başladığı türküye davetlilerin katılması karşılıklı tanıtımla sürerken bu toplantıda Özkök ile medya mensuplarının genelinin birbirileriyle olan samimiyetleri de ete kemiğe büründü.
   3. Etkinlik olan Aksaray Belediye başkanı Evren Dinçe ’in meslektaşlarımızı ağırlamasında yüksek ihtimal ile bir iletişim hatası oluşmasıyla “Davetsiz gidenin döşek siz oturacağı” prensibim nedeniyle katılmadım.
  Bizleri son misafir eden 1 dönemlik aradan sonra yeniden Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığına ekibiyle birlikte seçilen yarım kalan şarkıyı tamamlayacağını belirten Ahmet Koçaş ve ATSO Meclis Başkanı Fatih Tekin’di.
    Bazı yönetim kurulu üyeleriyle Oda yetkililer ininde bulunduğu davette İlla da kalabalık olması yöntemi yerine gerçek manada bu mesleğe ömürlerini veren ve ilimiz meselelerini gündeme getirerek takip edenlerin çoğunlukta olanlarının katıldığı toplantı başkan ve meclis başkanın kısa ve öz konuşmalarının ardından konusu başta ilimiz turizmi olmak üzere istikbalimizi ilgilendiren meselelerle ilgili bilgi alış verişiyle  sürdü. 
ADAYLIĞINI İLK AÇIKLAYAN AYDIN’I ERTÜRK, KARAĞAÇ VE ALTINSOY’LA DEVAM ETMESİ BEKLENİYOR!!!
 Haziran seçimlerinde aday olabilmek için gerçekleşen ilk istifa açıklanmasına Ali Abbas Ertürk’ün beni arayarak davet etmesine rağmen 24 Aralıkta 28. Sini düzenlediğimiz Aksaray’ın Hayırlı Evlatları ve Adamlarını Anma Proğramı ile çakıştığı için gidemedim.
   İl başkanı Ertürk’ün istifasının ardından merkez ilçe başkanı çocukluk arkadaşı Talat Karağaç’ın istifasıyla devam etti.
İLK ADAY,ADAYI AÇIKLAMASINI YAPAN AKSARAY’IN BİLEĞİNİN HAKKIYLA EFSANE SİYASİTÇİS OLAN AYDIN OLDU!!!
 İlk aday ,adaylığı açıklamasını  yapan çeyrek asırlık Konya Meram Tıp Fakültesi Genel Sekreterliği ile ANAP il başkanlığı  esnasında ana başlıklar halinde yazılsa bile Aksaray ili geneline ilçe, bölge ,parti meşrep ayırımı yapmayarak bir kaç yüzü bulan hizmetleriyle bileğinin hakkıyla ilimizin iki elin parmaklarını geçmeyen efsane siyasetçilerinin arasına giren.
   Seçimi kazanarak TBMM’sin girmesi nasip ise kazandığında sürekli olarak Aksaray ve Aksaray’ın meseleleriyle meşgul edecek olan İYİ parti adayı Orhan Aydın ağabeyin adaylık açıklamasına mesleğimizin duayenleri tarafından da takip edildi.
  Ertürk ve Karaağaç’tan sonra geçtiğimiz Çarşamba günü istifa eden AK Parti il başkanı Hüseyin Altınsoy sevenleri ve partisi yönetimiyle İGM başkan ve üyelerinin de katılımıyla Cuma Namazı çıkışında şehir içindeki yürüyüşle aday ,adaylığı çalışmasını başlattı.
 İllimiz, kendileri ve partileri için hayırlı olanın nasip olması dileğiyle.
   Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

  • Çarşamba 9.4 ° / 5.8 ° Güneşli
  • Perşembe 8.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Cuma 8 ° / 5 ° Güneşli
  • BIST 100

    16018,35%2,67
  • DOLAR

    44,04% 0,03
  • EURO

    51,40% 0,20
  • GRAM ALTIN

    7342,26% 0,92
  • Ç. ALTIN

    11860,01% 0,91

Zonguldak

11.03.2026

  • İMSAK 05:40
  • GÜNEŞ 07:05
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:24
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:21
ASÜ’de “Bir Nar Bin Parça” Kolaj Sergisi açıldı
ASÜ’de “Bir Nar Bin Parça” Kolaj Sergisi açıldı ASÜ’de “Bir Nar Bin Parça” Kolaj Sergisi açıldı
YENİ BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE BAŞLATILAN MİLLET BAHÇESİ ŞEKİLLENİYOR
YENİ BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE BAŞLATILAN MİLLET BAHÇESİ ŞEKİLLENİYOR YENİ BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE BAŞLATILAN MİLLET BAHÇESİ ŞEKİLLENİYOR
Aksaray İHH’dan Gine’de Ramazan Kumanya Dağıtımı
Aksaray İHH’dan Gine’de Ramazan Kumanya Dağıtımı Aksaray İHH’dan Gine’de Ramazan Kumanya Dağıtımı
Aksaray ile Kıbrıs Türkleri arasındaki dört asırlık tarihi bağlar ASÜ’de canlandı
Aksaray ile Kıbrıs Türkleri arasındaki dört asırlık tarihi bağlar ASÜ’de canlandı Aksaray ile Kıbrıs Türkleri arasındaki dört asırlık tarihi bağlar ASÜ’de canlandı
AKSARAYLILAR GÜNÜNDE LİSELİLERDEN IHLARA VADİSİ TANITIM GEZİSİ
AKSARAYLILAR GÜNÜNDE LİSELİLERDEN IHLARA VADİSİ TANITIM GEZİSİ AKSARAYLILAR GÜNÜNDE LİSELİLERDEN IHLARA VADİSİ TANITIM GEZİSİ
TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel’den 8 Mart Mesajı: “Kadınların Katledilmediği Bir Dünya İçin Hepimize Sorumluluk Düşüyor”
TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel’den 8 Mart Mesajı: “Kadınların Katledilmediği Bir Dünya İçin Hepimize Sorumluluk Düşüyor” TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel’den 8 Mart Mesajı: “Kadınların Katledilmediği Bir Dünya İçin Hepimize Sorumluluk Düşüyor”
LİSE MÜDÜRLERİ 50. YILINI KUTLAYAN  TİCARET LİSESİNDE BULUŞTULAR
LİSE MÜDÜRLERİ 50. YILINI KUTLAYAN TİCARET LİSESİNDE BULUŞTULAR LİSE MÜDÜRLERİ 50. YILINI KUTLAYAN TİCARET LİSESİNDE BULUŞTULAR
HER GÜN ŞEHRİ TEMİZLEYEN ELLER BU KEZ KADINLARA GÜL UZATTI
HER GÜN ŞEHRİ TEMİZLEYEN ELLER BU KEZ KADINLARA GÜL UZATTI HER GÜN ŞEHRİ TEMİZLEYEN ELLER BU KEZ KADINLARA GÜL UZATTI
AKSARAY’DA HASTA YAKINLARI KIŞ ŞARTLARINDA YOLCULUK YAPMADAN KONAKLADI
AKSARAY’DA HASTA YAKINLARI KIŞ ŞARTLARINDA YOLCULUK YAPMADAN KONAKLADI AKSARAY’DA HASTA YAKINLARI KIŞ ŞARTLARINDA YOLCULUK YAPMADAN KONAKLADI
22,23 VE 24 DÖNEM  AKSARAY MİLLETVEKİLİ  AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİSİ RUHİ AÇIKGÖZ DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
22,23 VE 24 DÖNEM AKSARAY MİLLETVEKİLİ AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİSİ RUHİ AÇIKGÖZ DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI 22,23 VE 24 DÖNEM AKSARAY MİLLETVEKİLİ AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİSİ RUHİ AÇIKGÖZ DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
AKSARAY’DA YASA DIŞI BAHİS,ŞANS OYUNLARI KUMARLA MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI
AKSARAY’DA YASA DIŞI BAHİS,ŞANS OYUNLARI KUMARLA MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI AKSARAY’DA YASA DIŞI BAHİS,ŞANS OYUNLARI KUMARLA MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI
ÇEDES Kapsamında Öğrencilerden Çevre Temizliği Etkinliği
ÇEDES Kapsamında Öğrencilerden Çevre Temizliği Etkinliği ÇEDES Kapsamında Öğrencilerden Çevre Temizliği Etkinliği
AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİLİĞİNDEN BİR İLK
AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİLİĞİNDEN BİR İLK AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİLİĞİNDEN BİR İLK
AKSARAY, ITB BERLIN 2026’DA TANITILDI
AKSARAY, ITB BERLIN 2026’DA TANITILDI AKSARAY, ITB BERLIN 2026’DA TANITILDI
Aksaray’da Evinde Cansız Bedeni Bulundu
Aksaray’da Evinde Cansız Bedeni Bulundu Aksaray’da Evinde Cansız Bedeni Bulundu