Ali Genç


FANİLİK BİLMEZLERİN ORTAK İHTİRASI MEZDEKLİK, BERMEKİLİK İLE FETO !!!

FANİLİK BİLMEZLERİN ORTAK İHTİRASI MEZDEKLİK, BERMEKİLİK İLE FETO !!!


  Feto/Pyd terör örgütü elebaşı Gülen’in dizginlerini ellerinde tutan, yetiştirip Türkiye ve dünyanın başına bela eden ABD’deki ölümü kadim tarihte bir çok fanilik bilmezler gibi ihtirasının kurbanı olmasıyla  tarihe götürdü.s

   Götürdüğü faniliklerinin bilmez bedbahtlığıyla dönemlerinde yaşayan insanlara dünyayı  zehir eden ve her zaman isimler nefretle anılarak “ Zalimler için yaşasın Cehennem” beddualarıyla anılan Şeddat, Nemrut ve Firavun ‘nün yanında birde zulüm için çeteleşenlerdi.

   Bu çetelerin en bilindiklerinden ikisi de  Fetö/Pyd gibi faniliğin farkına varmadan bitmez tükenmez ihtirasla tüm insani değerlerin ayaklar altına alınması ve kendilerini bulundukları ülkenin mutlak hakimi olarak görenlerin akıbetleri gerçekten ders alınacak bir ibrettir.

   Hesapların üstündeki hesabın sahibi tarafından ve bu iradeyle bulundukların yerin(mahallin) idaresinin milletiyle birlikte zulmü yerle yeksan etmesi gözümün önünden analog film şeridi gibi geçti.

İRAN’DA KOMİNİSTLİĞİN TEMELİ MEZDEKLİĞİ NUŞİREVAN-I ADİL MİLETİYLE YERLE YEKSAN ETTİ!!!

    Bunlardan birisi İslam öncesi İran’ında 20. Yüz yılda kurulan onlarca kölelik düzeni devletlerin ideolojisinin temeli olan Mezdeklik oldu.

   İran’da Zerdüşt din adamı Mazdek tarafından Milattan sonra 5. Yüz yılda oluşturulan ve Nuşiravan-ı Adil döneminde devlet ve millet işbirliğiyle yok edilen bir sapkınlıktı.

FANİLİK BİLMEZLİĞİYLE KENDİSİNİ DEVLETİN VE HÜKÜMDARIN ÜSTÜNDE GÖREN BERMEKLER HALİFE HARUNİ RAŞİTİN MİLLETİYLE İŞBİRİĞİYLE HIRSLARINI CANLARILA ÖDEDİLER!!!

    Tarihteki kişinin ve kişilerin faniliğini bilmez bedbahtlığıyla oluşan dünya hırsının pervasızlığıyla kendisini ve şahsında ailesini her şeyin hakimi ve vaz geçilmezi olarak görmenin ikincisi ise Abbasi devleti ve halifeliğinde ayrık kökü gibi devletin tüm hücrelerini saran Bermekler ailesidir.

   Bu ailenin son lideri ve Halife Harun Reşit’in veziri olan  Ca'fer bin Yahya el-Bermek kendisinin ve kendisinden önceki atalarının devletin en üst organlarından başlayarak her kademesindeki yöneticilikler de bulunmalarıyla şahsını Hükümdar olan halifeden de üstün görme pervasızlığını gösterdi.

   Bu pervasızlığın karşılığını kendisi ve devlet kadrolarındaki Bermeklerin devlet ve millet iş birliğiyle canlarıyla ödemelerine sebep oldu.

LİYAKATLİ BİNLERCE VATAN EVLADI YERİNE RUHLARINI 1 DOLARA SATAN MİLİTANLARINI DEVLET KADROLARINA YERLEŞTİREN FETO/PYD AYNI İHTİRASLA VATANI EMPERYALİSTLERE VERECEKTİ!

  Bir çok kaynakta Atmışlı yıllarda eski CHP’ genel sekreteri Kasım Külek tarafından CIA ye götürülerek teslim edildiği ve 2002 ye kadar MHP ve Refah partileri dışında tüm iktidarlar tarafından da direk ve dolaylı olarak yurt içinde desteklenen, yurt dışı kuruluşlarına  ise referans olunan Feto de bitmek tükenmek bilmeyen hırsının tuğlalarının örülmesine sebep olundu.

  Millet ve devlet  yerine kendisini Ak Parti hükümetlerine kadar  yurt içi ve dışında destekleyen Meslek Odaları ile STK’larla oluşturduğu hakimiyetin maksadı  ipini ellerinde tutanların süfli emellerine hizmetti.

   Kendisinin bu hainliğinin farkı edilmesiyle önce 17-25 Aralık, ardın dan ise Mezdeklik ve Bermek’ lerin  yok edilmesindeki  gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına uyan milletimizin ellerindeki al bayraklarla imanlı göğüslerine çarpan 15 Temmuz alçak  kakışmasını yaptı.

  251 vatan evladının Şehit  ve binlercesinin Gazi olmasına sebep olan Fetö/pyd terör örgütü lideri bu canlarına kast edilenlerin ellerine bulaşan  kanlarıyla kendisinden öncekiler gibi öldü.

   İnsanların nokta kadar çıkarları için faniliklerinin farkına vararak virgül kadar eğilmemeleri için tarihten ders almaları dileğiyle Feto ve tüm taraftarlarıyla diğer vatan hanileri için yaşasın cehennem.

   Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

(*) Dileyenler bu yazımda haklarında bilgi verdiklerimi İnternet veya Ansiklopedilerden daha da teferruatlı şekilde öğrenebilirler.

 

 

 

  • Cumartesi 3.8 ° / 1.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 3.1 ° / 0.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 3.3 ° / 0.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    15446,37%1,25
  • DOLAR

    43,27% 0,22
  • EURO

    50,19% -0,10
  • GRAM ALTIN

    6374,59% -0,30
  • Ç. ALTIN

    10426,81% 0,75

Zonguldak

17.01.2026

  • İMSAK 06:39
  • GÜNEŞ 08:09
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 15:34
  • AKŞAM 17:57
  • YATSI 19:22
SÜRDÜRÜLEBİLİR ŞEHİRCİLİK ANLAYIŞIYLA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR KARŞILIK BULDU SÜRDÜRÜLEBİLİR ŞEHİRCİLİK ANLAYIŞIYLA YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR KARŞILIK BULDU
AKSARAY EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE 3 BİN 335 HASTANIN KAPISI ÇALINDI, YALNIZ OLMADIKLARI HİSSETTİRİLDİ AKSARAY EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE 3 BİN 335 HASTANIN KAPISI ÇALINDI, YALNIZ OLMADIKLARI HİSSETTİRİLDİ
Aile Hekimleri ile ADASK Sıcak Bir Ortamda Buluştu Aile Hekimleri ile ADASK Sıcak Bir Ortamda Buluştu
Bakan Uraloğlu’nun Aksaray ziyareti iptal edildi! Bakan Uraloğlu’nun Aksaray ziyareti iptal edildi!
Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Dansları Topluluğu Çalışmalarına Başladı Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü Halk Dansları Topluluğu Çalışmalarına Başladı
İŞKUR’dan Tekstil Sektörüne İEP Desteği İŞKUR’dan Tekstil Sektörüne İEP Desteği
Vali Murat Duru Göreve Başladı, İlk Mesajı İnsan Odaklı Yönetim Oldu Vali Murat Duru Göreve Başladı, İlk Mesajı İnsan Odaklı Yönetim Oldu
AKSARAY’DA KUVVETLİ KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR AKSARAY’DA KUVVETLİ KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR
AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN YATALAK HASTALARA ÜCRETSİZ HASTA YATAĞI DESTEĞİ AKSARAY BELEDİYESİ’NDEN YATALAK HASTALARA ÜCRETSİZ HASTA YATAĞI DESTEĞİ
AKSARAY BELEDİYESİ’NE AİT EĞİTİM VE KÜLTÜR TESİSLERİ, YARIYIL TATİLİNDE DE ÖĞRENCİLERİN HİZMETİNDE OLACAK AKSARAY BELEDİYESİ’NE AİT EĞİTİM VE KÜLTÜR TESİSLERİ, YARIYIL TATİLİNDE DE ÖĞRENCİLERİN HİZMETİNDE OLACAK
Aksaray Üniversitesiile İl Jandarma Komutanlığı arasında iş birliği protokolü imzalandı Aksaray Üniversitesiile İl Jandarma Komutanlığı arasında iş birliği protokolü imzalandı
Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yarın Aksaraya geliyor Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yarın Aksaraya geliyor
Aksaray’da 86 Bin Öğrenci Yarıyıl Tatiline Girdi Aksaray’da 86 Bin Öğrenci Yarıyıl Tatiline Girdi
Aksaray’da Miraç Kandili Huşu İçinde İdrak Edildi Aksaray’da Miraç Kandili Huşu İçinde İdrak Edildi
AKSARAY’IN YENİ VALİSİ MURAT DURU YARIN GÖREVİNE BAŞLIYOR AKSARAY’IN YENİ VALİSİ MURAT DURU YARIN GÖREVİNE BAŞLIYOR