Ali Genç


ALLAH´IN HAİNLERİN KALPLERİNE KORKU, MİLLETİNKİNE İSE VERDİĞİ CESARETLE KAZANILAN ZAFER!

ALLAH´IN HAİNLERİN KALPLERİNE KORKU, MİLLETİNKİNE İSE VERDİĞİ CESARETLE KAZANILAN ZAFER!


 

    Yüce Dinimizin Yüce Peygamberinden adını alan ve dinimizden aldıkları imanlarıyla Tarihe şan veren kahraman ordumuzun elbisesini giyen hainlere karşı milletçe kazandığımız 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi günü gerçekten de insanlık tarihinde milli iradenin mensupları olanlar tarafından çıplak elle sadece Bayraklarla en modern silahlara sahip hainlere karşı kazanılan yegâne zaferdir!!!

MİLLETİN PARASIYLA ALINAN SİLAHLAR HAİNLER TARAFINDAN MİLLETE DOĞRULTULDU

    Milletimizin canını dişine takarak bin bir zorluklarla kazandığı fakat kendisiyle evlatlarının boğazından keserek ödediği vergilerle alınan silahları efendileri ve velinimetleri olanların can ve mal ile namusunu korumak için kullanması gerekenler bunun tam tersini yaptılar.

    Milletimizin ülkemiz hudutları içinde her türlü dış ve iç düşmandan emin olarak yaşayabilmek maksadıyla alınan düşmanlarımıza karşı kullanılacak olan silahları hainlerin bunun tam tersini yaparak milletimize karşı kullanmaya kalktıklarında bunun karşılığına milletten yedikleri çelik yumrukla aldılar!

   Millet olarak sadece ellerimizde göğsümüzdeki imanımızla ellerimizdeki şanlı al bayraklarımızla kazandığımız 15 Temmuz Şanlı Zaferimizin bugün Millet ve Devlet olarak 2.şanlı yıl dönümünü göğsümüzü kabartarak kutlayacağız.

 ELLERİMİZDEKİ BAYRAKLARLA NASIL ELLERİNDE SON MODEL SİLAHLI TERRİSTLERİ YENDİK?

   Aristo´nun düz mantığı veya materyalist Darvin in fikirleri doğru olsaydı 15 Temmuz alçakça kalkışmasının kazanılması mümkün olur muydu?

  O geceyi şöyle gözünüzün önüne bir getirin gökyüzünde en modern bombardıman uçakları ve helikopterleri ile ateş ediliyor.

 Cadde ve sokaklar ile önemli köprüler ve kavşaklar ile meydanlar tanklar ve son model zırhlı tam silahlı araçlarla sonu vatanımızı işgale açmak olan darbeciler tarafından her yer tutulmuş.

  Sözüm ona ordumuzun en eğitimli SAT ve SAS komandoları olduklarını iddia eden hainlerden oluşan seçkin birlikler başta Cumhurbaşkanımız Erdoğan olmak üzere bir çok yere nokta atışı ile operasyonlar yapıyorlar.

 Bu gözü milletimize olan kinlerinden kararan alçaklara Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye Cumhuriyetinin son Başbakanı TBMM sinin 28. Başkanı Binali Yıldırım´ın çağrısına uyarak cadde ve sokaklarla meydanlara inen ellerinde şanlı al bayrağımızdan başkaca hiçbir şeyi olmayan milletimizin mensupları tarafından bunlar 24 saate varmadan yenilgiye uğratıldılar.

ALLAH´IN ONLARIN KALPLERİNE KORKU,MİLLETİNKİNE CESARET VERMESİYLE BU ZAFERİ KAZANDIK!!!

  Bu kutlu zaferi sivillerini kazanmasının orta başlıkta verilenin dışında hiçbir mantıki açıklaması olamaz!

   Rabbimizde bu konuda Yüce Kitabımız Hz. Kuranın Ali İmran Suresinin 13. Ayeti kerimesinde mealen ?Karşı karşıya gelen iki toplulukta, sizin için andolsun bir ayet (ibret) vardır.

  Bir topluluk, Allah yolunda çarpışıyordu, diğeri ise kafirdi ki göz görmesiyle karşılarındakini kendilerinin iki katı görüyorlardı.

    İşte Allah, dilediğini yardımıyla destekler.

    Şüphesiz bunda, basiret sahipleri için gerçekten bir ibret vardır.? Denilmektedir.

   Bu somut gerçeğin göz önüne alınarak milletimizin daima Hakkın yolunda olması ve bununla da yer yüzündeki tüm zalim kafirlerin alt edilmesi ve bu şanlı direnişin kutlu şehitlerinin ruhlarının şad, mekanlarının Cennet olması, Gazilerimize ise Mabudumuzun  mutlu ve sağlıklı uzun ömürler bahşetmesi dileğiyle 15 Temmuz Demokrasi ve  Milli İrade Günümüz kutlu olsun.

     Rabbim Yar ve Yardımcımız Olsun.

(*)Bu günkü yazımda yer verdiğim ayeti kerimeyi ?http://kuranfihristi.net/ayetleri/kafir ?den aldım. Emeği geçenlerden Mevla´mız razı olsun. Ali Genç.

 

  • Cumartesi 6.5 ° / 4.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 6.7 ° / 3 ° Güneşli
  • Pazartesi 8.2 ° / 3.6 ° Güneşli
  • BIST 100

    15703,40%-1,93
  • DOLAR

    44,06% 0,17
  • EURO

    51,19% 0,04
  • GRAM ALTIN

    7301,06% 1,68
  • Ç. ALTIN

    11854,23% 0,00

Zonguldak

07.03.2026

  • İMSAK 05:47
  • GÜNEŞ 07:12
  • ÖĞLE 13:09
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 18:56
  • YATSI 20:16
AKSARAY’DA YASA DIŞI BAHİS,ŞANS OYUNLARI KUMARLA MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI
AKSARAY’DA YASA DIŞI BAHİS,ŞANS OYUNLARI KUMARLA MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI AKSARAY’DA YASA DIŞI BAHİS,ŞANS OYUNLARI KUMARLA MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI
ÇEDES Kapsamında Öğrencilerden Çevre Temizliği Etkinliği
ÇEDES Kapsamında Öğrencilerden Çevre Temizliği Etkinliği ÇEDES Kapsamında Öğrencilerden Çevre Temizliği Etkinliği
AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİLİĞİNDEN BİR İLK
AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİLİĞİNDEN BİR İLK AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİLİĞİNDEN BİR İLK
AKSARAY, ITB BERLIN 2026’DA TANITILDI
AKSARAY, ITB BERLIN 2026’DA TANITILDI AKSARAY, ITB BERLIN 2026’DA TANITILDI
Aksaray’da Evinde Cansız Bedeni Bulundu
Aksaray’da Evinde Cansız Bedeni Bulundu Aksaray’da Evinde Cansız Bedeni Bulundu
Yeşilay Derneği Aksaray Şubesinden  ASÜ Rektörü Arıbaş’a ziyaret
Yeşilay Derneği Aksaray Şubesinden ASÜ Rektörü Arıbaş’a ziyaret Yeşilay Derneği Aksaray Şubesinden ASÜ Rektörü Arıbaş’a ziyaret
YENİ YAŞAM MERKEZİ, ESKİ CEZAEVİ BÖLGESİNDE YÜKSELİYOR
YENİ YAŞAM MERKEZİ, ESKİ CEZAEVİ BÖLGESİNDE YÜKSELİYOR YENİ YAŞAM MERKEZİ, ESKİ CEZAEVİ BÖLGESİNDE YÜKSELİYOR
Aksaray İHH Gönüllülerinden “İftara 5 Kala” İkramı
Aksaray İHH Gönüllülerinden “İftara 5 Kala” İkramı Aksaray İHH Gönüllülerinden “İftara 5 Kala” İkramı
Brüksel’de Gazze ve Sudan için Gülsüm Yavaş ve kızı Binnaz Güler
Brüksel’de Gazze ve Sudan için Gülsüm Yavaş ve kızı Binnaz Güler'den yardım iftarı Brüksel’de Gazze ve Sudan için Gülsüm Yavaş ve kızı Binnaz Güler'den yardım iftarı
Aksaray Emniyet Müdürlüğü Narkotik Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu: 7 Şüpheli Tutuklandı
Aksaray Emniyet Müdürlüğü Narkotik Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu: 7 Şüpheli Tutuklandı Aksaray Emniyet Müdürlüğü Narkotik Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu: 7 Şüpheli Tutuklandı
ASÜ İslami İlimler Fakültesi iftar programında bir araya geldi
ASÜ İslami İlimler Fakültesi iftar programında bir araya geldi ASÜ İslami İlimler Fakültesi iftar programında bir araya geldi
ASÜ’dekalite ve enerji yönetimi eğitimlerini tamamlayan personele sertifikaları verildi
ASÜ’dekalite ve enerji yönetimi eğitimlerini tamamlayan personele sertifikaları verildi ASÜ’dekalite ve enerji yönetimi eğitimlerini tamamlayan personele sertifikaları verildi
AKSARAY BELEDİYESİ’NİN İLK ORUCUM HEDİYESİNE YOĞUN İLGİ
AKSARAY BELEDİYESİ’NİN İLK ORUCUM HEDİYESİNE YOĞUN İLGİ AKSARAY BELEDİYESİ’NİN İLK ORUCUM HEDİYESİNE YOĞUN İLGİ
ASÜ’de  “Arduino Robotik Kodlama” eğitimi düzenlendi
ASÜ’de  “Arduino Robotik Kodlama” eğitimi düzenlendi ASÜ’de  “Arduino Robotik Kodlama” eğitimi düzenlendi
Aksaray İHH Gönüllülerinden “İftara 5 Kala” İkramı
Aksaray İHH Gönüllülerinden “İftara 5 Kala” İkramı Aksaray İHH Gönüllülerinden “İftara 5 Kala” İkramı