Erdogan Kaya


Allah mehmetçiğimize yardım etsin

Allah mehmetçiğimize yardım etsin


      Malumunuz bir haftadır Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan Suriye sınırında Afrin ve Menbiç bölgesine yıllardır yerleşip at oynatan terör örgütüne karşı ansızın bir gece gelebiliriz mesacı Cuma gecesi hayata geçti. Allah güvenlik güçlerimize güç ve yardım etsin. Dualarımız onlarla beraber, her an her saniye onlara dua ediyoruz. Cumartsi gecesi sabah namazına kadar Televizyon ekranlarında gelişmeleri takip ettim.

      Elbette her vatansever gibi benimde gözüme uyku girmiş değil. Havadan yapılan müdahale Pazar günü karaya dönüştü. Bu arada hainler sınır bölgelerimizdeki yerleşim bölgelerini havan topu atarak rahatsız etti.

      Dünya ya bakıyoruz ufak tefek işgale karşıyız mesajları dışında herhangi bir ses yok. Elbette olamaz, sen ta dünyanın öbür ucundan gelip Suriyede devlet oluşturma gayreti içine gireceksin, sonrada bizim müdahalemizden rahatsız olacaksın.

      Üstelik terör örgütüne tonlarca silah vereceksin ve tırlar dolusu silahıda PYD´ye göndereceksin. Peki bu adamlar bu silahları kime karşı kullanacak? Herhalde Amerika´ya karşı kullanmayacak. Türkiyenin bölünmesi için kullanılacak.

      Süreki yazılarımızda Allah Tayyip Beye uzun ömürler versin diye boşa demiyoruz. Ülkemizin idaresi başında iyi ki, Tayyip Bey var. Beyler her zaman söyledik mesele siyaset ve parti meselesi değil diye. İşte bunun en güzel örneğini ülkemizin başında başımızı dik tutan bir lider mevcut. Kimsenin üstü kapalı tehdidine boyun eğmeden ülkesini savunuyor.

      Şunu iyi bilmeliyiz ki, dış hainlerin yanında ülkemiz içindeki bir başka hainlerlede uğraşıyoruz. Efendim kürtlere karşı harekat yapılmış, kürtler sokağa çıkmalıymış. Bunun dışında bazı vatan hainleri de bu harekata karşı çıktıklarını görmekteyiz.

      Be hainler sizin amacınız ülkemizin karışıp bölünmesi ise yemin ederim sizinde gideceğiniz bir yer yok. Particilik üzerinden siyaset adına saldıran hainler zaten vatan hainidir. Merak etmeyin bu harekat bitsin sıra sizede gelecek.

       Amerika Birleşik Devleleri artık nerede ise başı derdine düştü. Dünyayı karşısına alarak milyonlarca kişiyi Amerikan düşmanı yaptılar. ABD artık eski konumunda değil ve ekonomik olarak bir çıkmaz içindedir.

       Bunları yıllardır Amerika ve Rusyayı süper güç diye aklı evvel aydınım diye geçinenler gözümüzde büyüttü. Kamuoyuna korku ve endişe saldılar. Geçmiş idarecilerimizde bunların karşısında el pençe durunca ne dedilerse yaptılar.

     Siz hiç bugüne kadar ABD´nin bir günde on sefer kıvırma açıklamalarını duymuşmuydunuz? Afrinden kaçan terörüstler ne diyor, ? Amerika bizi sattı? sözleri askerimize yansımıştır. Artık dünya biliyor ki, Türkiye kararlı ve güçlü.

      Ne zaman kendi Savunma Sanayimizi güçlendirdik, işte ülkemizin gücü bu duruma geldi. Artık kimseden silah ve İHA almıyoruz, kendi istihbarat ve bilgimizi kendimiz alıyoruz. Yüce Rabbım devletimize ve ordumuza güç versin.

     Ülkemizi tehdit eden bu hainlere arka çıkanlar şunu bilsinler ki, sıra onlarada gelecek ve ülke huzura kavuşacaktır. Siz hiç düşünürmüydünüz süper güçler bu bölgeden çekilmek durumunda kalacaklarını?

     Dik duran ve ülkesinin vatandaşı ile kucaklaşan liderimiz olduğu sürece başımız dik duracaktır. Hiç bir ülkenin vatandaşı bizim kadar değildir. Mesele vatansa gerisi teferruat diyen Türk milleti ölümüne vatanını korur. Hiç bir ülke savaşa gönüllü adam bulamaz durumundadır. Ama Türkler savaşa Bayram havasında gider. Bundan dolayı bizim askerimizden dünya titriyor. Rabbim onlara sağlık, güç ve kuvvet versin. 

  • Çarşamba 9.4 ° / 5.8 ° Güneşli
  • Perşembe 8.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Cuma 8 ° / 5 ° Güneşli
  • BIST 100

    16018,35%2,67
  • DOLAR

    44,04% 0,03
  • EURO

    51,40% 0,20
  • GRAM ALTIN

    7342,26% 0,92
  • Ç. ALTIN

    11860,01% 0,91

Zonguldak

11.03.2026

  • İMSAK 05:40
  • GÜNEŞ 07:05
  • ÖĞLE 13:08
  • İKİNDİ 16:24
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:21
ASÜ’de “Bir Nar Bin Parça” Kolaj Sergisi açıldı
ASÜ’de “Bir Nar Bin Parça” Kolaj Sergisi açıldı ASÜ’de “Bir Nar Bin Parça” Kolaj Sergisi açıldı
YENİ BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE BAŞLATILAN MİLLET BAHÇESİ ŞEKİLLENİYOR
YENİ BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE BAŞLATILAN MİLLET BAHÇESİ ŞEKİLLENİYOR YENİ BELEDİYE BİNASI ÖNÜNDE BAŞLATILAN MİLLET BAHÇESİ ŞEKİLLENİYOR
Aksaray İHH’dan Gine’de Ramazan Kumanya Dağıtımı
Aksaray İHH’dan Gine’de Ramazan Kumanya Dağıtımı Aksaray İHH’dan Gine’de Ramazan Kumanya Dağıtımı
Aksaray ile Kıbrıs Türkleri arasındaki dört asırlık tarihi bağlar ASÜ’de canlandı
Aksaray ile Kıbrıs Türkleri arasındaki dört asırlık tarihi bağlar ASÜ’de canlandı Aksaray ile Kıbrıs Türkleri arasındaki dört asırlık tarihi bağlar ASÜ’de canlandı
AKSARAYLILAR GÜNÜNDE LİSELİLERDEN IHLARA VADİSİ TANITIM GEZİSİ
AKSARAYLILAR GÜNÜNDE LİSELİLERDEN IHLARA VADİSİ TANITIM GEZİSİ AKSARAYLILAR GÜNÜNDE LİSELİLERDEN IHLARA VADİSİ TANITIM GEZİSİ
TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel’den 8 Mart Mesajı: “Kadınların Katledilmediği Bir Dünya İçin Hepimize Sorumluluk Düşüyor”
TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel’den 8 Mart Mesajı: “Kadınların Katledilmediği Bir Dünya İçin Hepimize Sorumluluk Düşüyor” TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel’den 8 Mart Mesajı: “Kadınların Katledilmediği Bir Dünya İçin Hepimize Sorumluluk Düşüyor”
LİSE MÜDÜRLERİ 50. YILINI KUTLAYAN  TİCARET LİSESİNDE BULUŞTULAR
LİSE MÜDÜRLERİ 50. YILINI KUTLAYAN TİCARET LİSESİNDE BULUŞTULAR LİSE MÜDÜRLERİ 50. YILINI KUTLAYAN TİCARET LİSESİNDE BULUŞTULAR
HER GÜN ŞEHRİ TEMİZLEYEN ELLER BU KEZ KADINLARA GÜL UZATTI
HER GÜN ŞEHRİ TEMİZLEYEN ELLER BU KEZ KADINLARA GÜL UZATTI HER GÜN ŞEHRİ TEMİZLEYEN ELLER BU KEZ KADINLARA GÜL UZATTI
AKSARAY’DA HASTA YAKINLARI KIŞ ŞARTLARINDA YOLCULUK YAPMADAN KONAKLADI
AKSARAY’DA HASTA YAKINLARI KIŞ ŞARTLARINDA YOLCULUK YAPMADAN KONAKLADI AKSARAY’DA HASTA YAKINLARI KIŞ ŞARTLARINDA YOLCULUK YAPMADAN KONAKLADI
22,23 VE 24 DÖNEM  AKSARAY MİLLETVEKİLİ  AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİSİ RUHİ AÇIKGÖZ DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
22,23 VE 24 DÖNEM AKSARAY MİLLETVEKİLİ AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİSİ RUHİ AÇIKGÖZ DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI 22,23 VE 24 DÖNEM AKSARAY MİLLETVEKİLİ AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİSİ RUHİ AÇIKGÖZ DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
AKSARAY’DA YASA DIŞI BAHİS,ŞANS OYUNLARI KUMARLA MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI
AKSARAY’DA YASA DIŞI BAHİS,ŞANS OYUNLARI KUMARLA MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI AKSARAY’DA YASA DIŞI BAHİS,ŞANS OYUNLARI KUMARLA MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI
ÇEDES Kapsamında Öğrencilerden Çevre Temizliği Etkinliği
ÇEDES Kapsamında Öğrencilerden Çevre Temizliği Etkinliği ÇEDES Kapsamında Öğrencilerden Çevre Temizliği Etkinliği
AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİLİĞİNDEN BİR İLK
AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİLİĞİNDEN BİR İLK AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİLİĞİNDEN BİR İLK
AKSARAY, ITB BERLIN 2026’DA TANITILDI
AKSARAY, ITB BERLIN 2026’DA TANITILDI AKSARAY, ITB BERLIN 2026’DA TANITILDI
Aksaray’da Evinde Cansız Bedeni Bulundu
Aksaray’da Evinde Cansız Bedeni Bulundu Aksaray’da Evinde Cansız Bedeni Bulundu