Ali Genç


AKSARAY’LA SİYASETÇİLERİN, MESLEK ODALARININDA İSTİKBALİ DEMİR YOLUNDA!

AKSARAY’LA SİYASETÇİLERİN, MESLEK ODALARININDA İSTİKBALİ DEMİR YOLUNDA!


   TV kanallarında yapılan tarihi tartışmalarına katılanlar tarafından binlerce yıl öncesinde yapılanların analizi yapılırken o dönemdeki müspet ve menfi gelişmeler kadar bunlara sebep olanlardan müspet katkıda bulunanlar övüle, övüle yere göğe konmazken ,aksini yapanlar ise yargılanarak en ağır cezaya çarptırılıyorlar.

   Bugünkü haberde hemşerilerimizin çağrıda bulunduklarının tamamı da görevlerini hakkıyla yapmazlar ise amel defterine yazılacak günahlarını yanında yakın, arta ve uzak gelecekte arşivleri inceleyecek tarihçiler tarafından yapılacak analizlerde görevlerini hakkıyla yapmayan günümüz siyasetçileri ve atanmışlarıyla, Meslek Odalarıyla STK’ yetkilileri konusunda yapacakları eleştirilerle yargılanacaklar.!

TORUNLARINA İFTİHAR EDECEKLERİ BİR  OLUMSUZLUK BIRAKMAK İSTEMEYEN SİYASETÇİLER,MESLEK ODALARI VE STK’LAR ZAMAN GEÇİRİLMEDEN VATANDAŞLARIMIZIN ÇAĞRISININ GEREĞİNİ YAPMALI!!!

    Görevlerini yapmayan siyasetçiler, Meslek Odaları ve STK yetkilileri  bu umursamazlıklarıyla da kendilerine yapılacak eleştiri nedeniyle torunlarına da iftihar  edecekleri bir miras yerine utanacakları bir miras  bırakacaklar.!!!

   Siyasetçilerin ve onlarla birlikte Meslek Odaları ve STK’larını yetkililerinin de amel defterlerine günah yazılmaması ve yakın, orta ile uzak gelecekte yapılacak analizleri  takip eden kamuoyu ile birlikte torunlarının da iftihar etmesi için yapılan çağrıya mutlaka uyarak gereğini yeri ve zamanında yapmaları şarttır.

      Hemşerilerimiz bu konuda yaptıkları çağrıda;

    2004’den itibaren defalarca sözü verilen, en son olarak ise 2018’in 2 Haziran günü ilimizi ziyaret eden Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan  Binali Yıldırım tarafından ihalesinin yakında yapılacağı sözü verilen 2 defa yapılan ihalesi Danıştay tarafından iptal edilen  Aksaray-Ulukışla tren hattının bitim tarihide belli olacak şekilde yıl içinde ihalesinin mutlaka yapılmasını istediler.

 VERİLEN SÖZLERİN GERÇEKLEŞTİRİLMESİ AKSARAY MİLLETVEKİLLERİYLE MÜLKİ VE MAHALLİ İDARECİLERİYLE TÜM ATANMIŞ VE SEÇİLMİŞLERİNİN 1. DERECEDE BOYUNLARININ BORCUDUR!!!  

    Tarihin Aksaray için tekerrür etmemesi için ilki 2004 yılı mahalli seçimlerinden önce ,ardından ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2011 in 26 Mayısından başlanarak şimdiye defalarca  ve en son ise 2 Haziran 2018 günü ilimizdeki Ak Partinin mitinginde ihalesinin yakında yapılacağı belirtilen istikbalimizin olmazsa olmazı Aksaray-Ulukışla tren hattımız için verilen sözün zaman geçirilmeden tutulması.

  İlimizin mutlu istikbalinin 1. olmazsa olmazı olan Aksaray-Ulukışla demiryolu hattının İlimiz eski milletvekillerinden Ak Parti eski  Myk  ve eski  Grup Başkan Vekili İlknur İnceöz,  milletvekili Cengiz Aydoğdu, Hüseyin Altınsoy ,MHP milletvekili Ramazan Kaşlı ve İYİ parti milletvekili Turan Yaldır Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, İGM Başkanı Mehmet Tüzün Ak Parti İl başkanı Hamza Aktürk ,MHP il Başkanı Mustafa Çölkesen birlikte tüm siyasetçilerle atanmış ve seçilmişlerinde,25. dönem Aksaray Milletvekili ve 2004-14 arası Belediye Başkanı Nevzat Palta ‘nın boyunlarının borcudur.!!!

SÖZÜ VERİLEN HİZMETLERİN ZAMANINDA GERÇEKLEŞTİRİLMEMESİNİN 2. DERECEDE SORUMLULARI KONUYU TAKİP ETMEYEN MUHALEFET PARTİLERİ MESLEK ODALARI VE STK YETKİLİLERİDİR!!

        İlki 2004,sonnucusu 2018’in 2 Haziran günü olmak üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, şimdiye kadar gelip geçen tüm Ulaştırma bakanlarıyla eski milletvekili İlknur İnceöz ile Milletvekili Cengiz Aydoğdu’yla DDY  genel müdürleri tarafında defalarca sözü verilen Aksaray-Ulukışla demir yolunun hizmete girememesinin 2. derecedeki sorumluları konuyu yeri ve zamanında Bu görevlerini yapmazlar ise ilimizin istikbali olan hizmetlerin gerçekleştirilmemesinde 2. derecede  maddi ve manevi sorumluluk kendilerine aittir.” Diye belirtilen eleştirinin mutlaka dikkate alınması!!!

   Bununla hemşerilerimizin çağrılarının gereğinin yapılmasıyla öncelikle yetkililerin kendi amel defterlerine sevap yazılması, bununla birlikte yakın ile orta ve uzak vadede arşivleri inceleyen tarihçilerin yapacakları analizlerde kamu oyu ile birlikte torunlarının da olumsuz şekilde etkilenmemesi için çağrının gereğinin zaman geçirilmeden yapılması, aksinden ise kaçınılması dileğiyle fiilen il olmamızın 34. yıldönümü kutlu olsun.

    Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

  • Pazar 6.7 ° / 3 ° Güneşli
  • Pazartesi 8.2 ° / 3.6 ° Güneşli
  • Salı 10 ° / 4.4 ° Güneşli
  • BIST 100

    15703,40%-1,93
  • DOLAR

    44,06% 0,17
  • EURO

    51,19% 0,04
  • GRAM ALTIN

    7301,06% 1,68
  • Ç. ALTIN

    11854,23% 0,00

Zonguldak

08.03.2026

  • İMSAK 05:45
  • GÜNEŞ 07:10
  • ÖĞLE 13:09
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 18:58
  • YATSI 20:17
LİSE MÜDÜRLERİ 50. YILINI KUTLAYAN  TİCARET LİSESİNDE BULUŞTULAR
LİSE MÜDÜRLERİ 50. YILINI KUTLAYAN TİCARET LİSESİNDE BULUŞTULAR LİSE MÜDÜRLERİ 50. YILINI KUTLAYAN TİCARET LİSESİNDE BULUŞTULAR
HER GÜN ŞEHRİ TEMİZLEYEN ELLER BU KEZ KADINLARA GÜL UZATTI
HER GÜN ŞEHRİ TEMİZLEYEN ELLER BU KEZ KADINLARA GÜL UZATTI HER GÜN ŞEHRİ TEMİZLEYEN ELLER BU KEZ KADINLARA GÜL UZATTI
AKSARAY’DA HASTA YAKINLARI KIŞ ŞARTLARINDA YOLCULUK YAPMADAN KONAKLADI
AKSARAY’DA HASTA YAKINLARI KIŞ ŞARTLARINDA YOLCULUK YAPMADAN KONAKLADI AKSARAY’DA HASTA YAKINLARI KIŞ ŞARTLARINDA YOLCULUK YAPMADAN KONAKLADI
22,23 VE 24 DÖNEM  AKSARAY MİLLETVEKİLİ  AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİSİ RUHİ AÇIKGÖZ DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
22,23 VE 24 DÖNEM AKSARAY MİLLETVEKİLİ AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİSİ RUHİ AÇIKGÖZ DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI 22,23 VE 24 DÖNEM AKSARAY MİLLETVEKİLİ AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİSİ RUHİ AÇIKGÖZ DEN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
AKSARAY’DA YASA DIŞI BAHİS,ŞANS OYUNLARI KUMARLA MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI
AKSARAY’DA YASA DIŞI BAHİS,ŞANS OYUNLARI KUMARLA MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI AKSARAY’DA YASA DIŞI BAHİS,ŞANS OYUNLARI KUMARLA MÜCADELE KOORDİNASYON TOPLANTISI
ÇEDES Kapsamında Öğrencilerden Çevre Temizliği Etkinliği
ÇEDES Kapsamında Öğrencilerden Çevre Temizliği Etkinliği ÇEDES Kapsamında Öğrencilerden Çevre Temizliği Etkinliği
AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİLİĞİNDEN BİR İLK
AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİLİĞİNDEN BİR İLK AK PARTİ BELÇIKA TEMSİLCİLİĞİNDEN BİR İLK
AKSARAY, ITB BERLIN 2026’DA TANITILDI
AKSARAY, ITB BERLIN 2026’DA TANITILDI AKSARAY, ITB BERLIN 2026’DA TANITILDI
Aksaray’da Evinde Cansız Bedeni Bulundu
Aksaray’da Evinde Cansız Bedeni Bulundu Aksaray’da Evinde Cansız Bedeni Bulundu
Yeşilay Derneği Aksaray Şubesinden  ASÜ Rektörü Arıbaş’a ziyaret
Yeşilay Derneği Aksaray Şubesinden ASÜ Rektörü Arıbaş’a ziyaret Yeşilay Derneği Aksaray Şubesinden ASÜ Rektörü Arıbaş’a ziyaret
YENİ YAŞAM MERKEZİ, ESKİ CEZAEVİ BÖLGESİNDE YÜKSELİYOR
YENİ YAŞAM MERKEZİ, ESKİ CEZAEVİ BÖLGESİNDE YÜKSELİYOR YENİ YAŞAM MERKEZİ, ESKİ CEZAEVİ BÖLGESİNDE YÜKSELİYOR
Aksaray İHH Gönüllülerinden “İftara 5 Kala” İkramı
Aksaray İHH Gönüllülerinden “İftara 5 Kala” İkramı Aksaray İHH Gönüllülerinden “İftara 5 Kala” İkramı
Brüksel’de Gazze ve Sudan için Gülsüm Yavaş ve kızı Binnaz Güler
Brüksel’de Gazze ve Sudan için Gülsüm Yavaş ve kızı Binnaz Güler'den yardım iftarı Brüksel’de Gazze ve Sudan için Gülsüm Yavaş ve kızı Binnaz Güler'den yardım iftarı
Aksaray Emniyet Müdürlüğü Narkotik Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu: 7 Şüpheli Tutuklandı
Aksaray Emniyet Müdürlüğü Narkotik Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu: 7 Şüpheli Tutuklandı Aksaray Emniyet Müdürlüğü Narkotik Ekiplerinden Uyuşturucu Operasyonu: 7 Şüpheli Tutuklandı
ASÜ İslami İlimler Fakültesi iftar programında bir araya geldi
ASÜ İslami İlimler Fakültesi iftar programında bir araya geldi ASÜ İslami İlimler Fakültesi iftar programında bir araya geldi