Yüreğimiz Yandı

Yüreğimiz Yandı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Yönetim Kurulu Başkanlığı Hakkari´nin Çukurca ilçesi Dağlıca kesiminde bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştiren hain

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Yönetim Kurulu Başkanlığı Hakkari´nin Çukurca ilçesi Dağlıca kesiminde bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştiren hain saldırı ve sonrada çıkan çatışma da çok sayıda şehit ve yaralıların olması üzerine yazılı açıklama yapıldı.

 

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş tarafından yapılan yazılı açıklama da teröre lanet edilirken, ülke üzerinde oynanan oyunlara dikkat çekildi.

 

KOÇAŞ ? HAÇLI ORDUSU BİR OLMUŞ TÜRKİYE´YE SALDIRIYOR?

 

Şehitlerimizin yüreklerde derin yaralar bıraktığını belirten Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; ? Geçtiğimiz gün içerisinde arkasına yabancı güçleri alarak Türkiye Devletini yıkmak, bölmek gibi zavallı bir terör örgütü tarafından yapılan hain saldıra da birçok vatan evladımız şehit düşmüş, birçok Mehmetçiğimiz de yaralanmıştır. Aziz şehitlerimize yüce Allah´tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.

 

Tarihte bundan asırlar önce Haçlı Ordusu altında Osmanlı Devletine karşı birleşen ülkeler bugün başka bir oluşumla Türkiye´ye karşı birleşmiş durumdalar. Yıllardır Kürt kardeşlerimizin haklarını savunuyoruz, özerklik istiyoruz diyerek ülkede bölücülük yapmaya çalışan PKK terör örgütünün elebaşlarının ve üst düzey yöneticilerinin aslında Ermeni asıllı olduğunu ve Ermenistan için mücadele verdiklerini kendi ağızlarından itiraflarla ve paylaşımlarla bu dönemde gerçek yüzlerini göstermişlerdir. Yine bu örgüte silah ve mühimmat noktasında yardım yapan birçok Avrupa Birliği ülkesi bir olmuş Türkiye´ye saldırmaktadır. Şuan ülkemizin üzerinde dış güçler oynanan oyunlar gün yüzüne çıkmakta iken ülke içindeki düşmanlarda bu ülkelerin maşası olarak hizmet vermekte bu şuan var güçleri ile Türkiye´ye saldırmaktadırlar. Türkiye Türklere Bırakılmayacak kadar güzel bir ülke diyen bir çok Avrupa devletleri şuan PKK başta olmak üzere çeşitli terör örgütleri tarafından ülkeye zarar verilmeye çalışılmaktadır.

 

Son yıllarda çeşitli dönemlerde ülkeyi yıkmak için eylemler yapan ve olaylar çıkararak kaos yaratmaya çalışan bu oluşumlar istediklerini elde edemeyince yine çareyi kanlı ellerde aramışlardır. Bu kadar oynanan oyunları planlayan ve Haçlı Ruhunu yaşatmaya çalışan bu milletlerin bilmediği tek bir gerçek vardır o da bu milleti tarih boyunca yıkamayacaklarıdır.

 

Askerlerimize yollarda mayın döşeyerek, pusu kurarak haince, kalleşçe saldırı yapan vatan hainleri bir gün elbet bu yaptıklarının hesabını vereceklerdir. Türk milletinin sabrını ölçmeye çalışan içerdeki ve dışardaki güçler çok büyük bir hata yaptıklarının farkında değildirler. Dünya´da sabrı ölçülecek en son ülkenin Türkiye olduğunu yakın zamanda göreceklerdir.

 

Son olarak bu kadar oyunların oynandığı bir zamanda Terör Örgütü PKK tarafından hain bir şekilde şehit edilen Mehmetçiklerimize yüce Allah´tan rahmet, milletimize baş sağlığı diliyorum? Dedi.



Anahtar Kelimeler: Yüreğimiz Yandı
  • Çarşamba 24.7 ° / 19.5 ° Güneşli
  • Perşembe 25.3 ° / 19.1 ° Güneşli
  • Cuma 25.8 ° / 20 ° Güneşli
  • BIST 100

    10962,02%0,30
  • DOLAR

    40,89% 0,03
  • EURO

    47,66% -0,06
  • GRAM ALTIN

    4362,00% -0,42
  • Ç. ALTIN

    7053,87% 0,00

Zonguldak

20.08.2025

  • İMSAK 04:24
  • GÜNEŞ 06:00
  • ÖĞLE 13:01
  • İKİNDİ 16:48
  • AKŞAM 19:53
  • YATSI 21:22
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

Aksaray’ın Gönül İnsanı Rasim Gül Hakka Yürüdü

ASÜ’lü Akademisyenlerin “Engelsiz Yaşam” Projesine TÜSEB Desteği

Yamaç paraşütü şampiyonasında hayatını kaybeden sporcu için Aksaray Valisi taziye mesajı yayınladı

Aksaray’da Tarihi Dönüşüm: Kılıçarslan Köşkü ve Türbesi Yeniden Hayat Buldu

Yamaç Paraşütü Dünya Kupası Elemelerinde Acı Kayıp: Cengiz Kalyoncu Hayatını Kaybetti

Büyük Bölcek Caddesi 200 Milyon Liralık Yatırımla Yeniden Şehre Kazandırıldı

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Konyaspor 2 2 0 0 6 6
2.Galatasaray 2 2 0 0 6 6
3.Antalyaspor 2 2 0 0 2 6
4.Samsunspor 2 2 0 0 2 6
5.Trabzonspor 2 2 0 0 2 6
6.Göztepe 2 1 0 1 3 4
7.Beşiktaş 1 1 0 0 1 3
8.Kayserispor 1 0 0 1 0 1
9.İstanbul Başakşehir 1 0 0 1 0 1
10.Alanyaspor 1 0 0 1 0 1
11.Fenerbahçe 1 0 0 1 0 1
12.Rizespor 2 0 1 1 -3 1
13.Gençlerbirliği 2 0 2 0 -2 0
14.Kasımpaşa 2 0 2 0 -2 0
15.Kocaelispor 2 0 2 0 -2 0
16.Fatih Karagümrük 1 0 1 0 -3 0
17.Eyüpspor 2 0 2 0 -4 0
18.Gazişehir Gaziantep 2 0 2 0 -6 0