Yunus Emre Festivali Sona Erdi

Yunus Emre Festivali Sona Erdi

Ortaköy Belediyesi tarafından düzenlenen Yunus Emre Kültü Festivali sona erdi. Ortaköy Belediyesi Yunus Emre Kültür festivalinin üçüncüsünü düzenledi.

Ortaköy Belediyesi tarafından düzenlenen Yunus Emre Kültü Festivali sona erdi. Ortaköy Belediyesi Yunus Emre Kültür festivalinin üçüncüsünü düzenledi. Yunus Emre´nin Yusuf Eren tarafından tanıtımı ile başlayan ve 4 gün süren programda ilk gün Ahmet Şafak, ikinci gün, Mustafa Taş, Üçüncü gün Veli Edem Karakülah son gün de Seyfo Altıntaş ile Uğuray Doğanay sahne aldı.


Ortaköy Belediye Başkan Yardımcısı Hicabi Sağlam yaptığı açıklamada "Yaklaşık üç ay öncesinden gurbetçi vatandaşlarımızın izinlerini de dikkate alarak planladığımız ve sanatçılarını ayarladığımız festivalimiz bugün itibariyle sona erdi. Her müzik tarzının yer aldığı birbirinden farklı sanatçılarımızı halkımızla buluşturduk. Festivalimize adını veren Ortaköy´ümüzün manevi mimarı Yunus Emre Hazretlerinin tanıtımını da yaptık. Malesef ülkemizin doğu ve güney doğusunda yaşanan sıkıntılı süreçten dolayı özellikle sosyal medyada eleştirilere maruz kalıyoruz. Biz  belediye olarak bu tür etkinlikleri hizmetlerin bir parçası olarak görüyoruz. Vatandaşlarımızın hassasiyetlerini  anlıyoruz ama özellikle tatilci ve gurbetçi vatandaşlarımızı da düşünerek aylar öncesinden planlanmış ,ödemeleri yapılmış festivali düzenlemeyi uygun gördük.

Bu vesile ile festival boyunca da sık sık dile getirdiğimiz gibi bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen asker ve polislerimize yüce Mevla´dan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Yunus Emre Festivali Sona Erdi
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
ZAFER MİLLET BAHÇESİ BUGÜN AÇILIYOR!
EĞİL İLÇESİ MİLLİ VE MİLLETLAR ARASI FİLMLERİN AÇIK PLATOSU OLACAK!!
AKSARAY BELEDİYESİNDEN TOPLU KULLANIM ALANLARINA PERİYODİK TEMİZLİK!!!
GENÇLERDEN BELEDİYE ÇALIŞMALARINA DESTEK
Artvin’de Gazetecilere Çevrimiçi Dijital Eğitim
AKSARAY BELEDİYESİNİN KAR VE YAĞMURLA MÜCADELE BAŞARISININ SIRRI GÜÇLENDİRİEN ALT YAPI
AKSARAY’IN CADDE VE SOKAKLARI IŞIL,IŞIL!!!
AKSARAY BELEDİYESİ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR!!
ALPARSLAN TÜRKEŞ BULVARINDA 150 PERSONEL VE 20 İŞ MAKİNASIYLA FUL ÇALIŞMA!!!
AKSARAY’DA YAPI RUHSATI ALANI 9 AYDA 8.060 ARTIŞLA 303 427 M2 OLDU!!!
500 GÜN İÇİNDE TAMAMLANACAK AKSARAY KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN İLK KEPÇE VURULDU!!!
AK PARTİ’DE MAHALLİ SEÇİM ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YARIN AKŞAM SONA ERİYOR!!!
BELEDİYEDEN “AKSARAY HER MEVSİM BİR BAŞKA GÜZEL”TEMALI PARK BAHÇE VE YEŞİL ALANLARA KIŞLIK BAKIM
ZAFER MİLLET BAHÇESİ HİZMETE AÇILDI!!!
AKASARY BELEDİYESİNDEN KPS’YE GİRECEK ENGELLİLERE ÜCRETSİZ EKSPRES KURS!
ZAFER MİLLET BAHÇESİ BUGÜN AÇILIYOR!
EĞİL İLÇESİ MİLLİ VE MİLLETLAR ARASI FİLMLERİN AÇIK PLATOSU OLACAK!!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor