Başlık
YİNE KAZANAN MİLLETİMİZ OLACAK
YİNE KAZANAN MİLLETİMİZ OLACAK
AK Parti’ye her dönem olduğu gibi yine yoğun bir teveccüh olduğunu söyleyen Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, “31 Mart seçimlerinde inşallah zafer milletimizin olacak” dedi.
Hafta sonu AK Parti Aksaray İl Başkanı Hamza Aktürk, Milletvekili Hüseyin Altınsoy, Merkez İlçe Başkanı Muammer Gür, Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Öztürk ve teşkilat mensupları ile birlikte Yenikent’te Ali Altınsoy’un, Yeşilova’da Şeref Gürlek’in seçin ofisini ziyaret etti. Ardından Ihlara’da Ali Köksal’ın, Demirci’de İsmail Kav’ın ve Sultanhanı ilçesinde ise Fahri Solak’ın seçim ofisinin açılışını gerçekleştiren AK heyet, coşkulu bir törenle karşılandı.

Yoğun ilgiden dolayı “AK Parti sevgisi de sevdası da bu kentte de bu ülkede de bitmez” diyen İl Başkanı Aktürk, “Her beldemizde, her ilçemizdeki açılışlarımız adeta miting havasında geçiyor. Bazı adaylar bu kadar kalabalıkla miting bile yapamazken biz büyük bir coşkulu kalabalıkla seçim bürolarımızı açıyoruz. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”
AK kadrolar olarak kendilerine gösterilen teveccühün karşılığı olarak gece gündüz çalışarak hizmet edeceklerinin altını çizen Aktürk, “Her ilçemizde, her mahallemizde, her sokağımızda tek bir ses var, “Gerçek Belediyecilik için hazırız kararlıyız”. Aksaray olarak Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına gittiğimizde ‘Cumhurbaşkanım biz geldik, en yüksek oy oranıyla geldik’ demeye hazırız. Gayret bizden zafer Allah’tan” dedi.
Tüm açılış törenlerinin yoğun ilgiden dolayı miting havasında geçmesi, Aksaray halkının tercihini yine AK kadrolardan yana kullanacağının mesajı olarak nitelendirildi.
Kategoriden Haberler
- Cuma 12.6 ° / 7.5 ° Güneşli
- Cumartesi 11.5 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 9.3 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,31% 0,15
-
GRAM ALTIN
6374,82% 2,06
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00
Zonguldak
27.03.2026
- İMSAK 05:23
- GÜNEŞ 06:49
- ÖĞLE 13:15
- İKİNDİ 16:44
- AKŞAM 19:30
- YATSI 20:51





