Tarih: 11.07.2024 14:58

Yerinde tespit yerinde çözüm’ köy ziyaretleri devam ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu köylerin sorun, ihtiyaç ve eksikliklerinin giderilmesine yönelik köy ziyaretlerine devam ediyor. Vali Kumbuzoğlu ziyaretlerin sorunların yerinde tespiti, talep ve önerilerin değerlendirilerek kamu hizmet verimliliği ve önceliğine göre çözümün yerinde ve hemen üretilmesi noktasında çok yararlı olduğunu söyledi.  

Vali Kumbuzoğlu beraberinde Vali Yardımcısı İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya, İl Genel Meclis Başkanı Latif Ağır, birim müdürleri ve Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, Ticraet Borsası Başkanı Hamit Özkök, Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mahmut Aktürk, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Bekir Kayan’ın katılımıyla merkeze bağlı Bağlı, Karataş, Karaören, Yuva ve Akhisar Köylerini ziyaret etti.  

Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından yeni ve yeniden seçilen köy muhtarlarına hayırlı olsun dileğinde bulunarak görevlerinde başarılar dileyen Vali Kumbuzoğlu sorun ve ihtiyaçlarla ilgili köy muhtarları ve vatandaşlarla görüştü.  

İl Özel İdaresi ile  İl Tarım, Milli Eğitim, Sağlık, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, DSİ, Telekom, Medaş, İdare ve Denetim ile İl Müftülüğünce yürütülen kamu hizmetleri, yine altyapı sorunları, yol, su ve diğer alanlarla ilgili hususlarda ihtiyaç, eksiklik ve sorunları dinleyen Vali Kumbuzoğlu, tüm iletilen sorunları kendisi de bizzat not alarak ziyaretlere katılan birim müdürlerine köy muhtarları ve vatandaş taleplerinin incelenmesi talimatını verdi.  

Vali Kumbuzoğlu; kamunun millete hizmet için var olduğunu bu anlayışla kamu imkan ve kaynaklarının köylerin önceliklerinin belirlenerek en verimli şekilde kullanılacağını vurguladı.  

Köy ziyaretlerine devam edeceklerini vatandaşların ve muhtarların belirttiği konuların gereğinin yapılması hususunda kendisinin de takipçi olacağını belirten Vali Kumbuzoğlu; el birliği içinde hizmetlerin aksamaya meydan verilmeden devamını sağlayacaklarını söyledi.  
 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —