Başlık
Yağmura Yakalanan Vatandaşlara Yazgı Desteği
Aksaray?da akşam saat 20.50 sıralarında aniden bastıran şiddetli yağmur vatandaşları zor durumda bıraktı
Aksaray’da akşam saat 20.50 sıralarında aniden bastıran şiddetli yağmur vatandaşları zor durumda bıraktı. Orhan Ölmez konserini izlemek için Kent meydanını dolduran binlerce vatandaş yağmurun aniden başlaması ve şiddetini artırması sonucu çevredeki işyerlerine sığındı.
Şiddetli yağmur sonucu Orhan Ölmez konseri zorunlu olarak iptal edilirken vatandaşın yardımına yine Aksaray belediyesi koştu.
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, vatandaşların yağmurdan dolayı mağdur olmaması için yardımcılarına talimat vererek belediyenin yeni aldığı otobüslerle vatandaşları evlerine kadar götürmesini istedi. Bunun üzerine Başkan Yardımcıları Güven Kemerkaya, Yılmaz İlhan ve Serdar Baydar şiddetli yağışa rağmen kent meydanına giderek vatandaşları otobüslere yönlendirdiler. Yüzlerce vatandaş belediye otobüslerine binerek evlerine kadar götürüldü.
Başkan Haluk Şahin Yazgı’nın otobüsleri devreye sokarak kendilerini evlerine kadar göndermesinden dolayı çok mutlu olan vatandaşlar “ Başkanımızdan Allah razı olsun. Yağmurda ıslanmasınlar diye bizleri otobüslere bindirerek evlerimize gönderiyor. Ne güzel bir hizmet bu. Yağmurda yaşta her zaman her yerde bizlerin yanında.”diye konuştular.
Kategoriden Haberler
- Cumartesi 11.5 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 9.3 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 8.9 ° / 7.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Zonguldak
28.03.2026
- İMSAK 05:21
- GÜNEŞ 06:48
- ÖĞLE 13:14
- İKİNDİ 16:45
- AKŞAM 19:31
- YATSI 20:52





