Tarih: 22.03.2023 02:28

VALİ HAMZA AYDOĞDU ELBİSTAN’I AYAĞA KALDIRIYOR!!!

Facebook Twitter Linked-in

    Vali Hamza Aydoğdu depremin meydana gelmesinden hemen sonra koordinatör vali olarak atandığı Elbistan ilçesinin en kısa zamanda deprem öncesindeki haline kavuşturulması için ekibiyle 7/24 esasıyla çalışmaları sürdürüyor.

VALİ AYDOĞDU KENDİSİ GİBİ SAMİMİ EKİBİYLE BİRLİKTE ELBİSTAN’I AYAĞA KALDIRIYOR!!! 

 6 Şubat günü Kahramanmaraş Elbistan ve Pazarcık merkezli aynı gün gerçekleşen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından 11 il felaketi yaşamıştı.

   Felaketin hızla iyileştirilmesi ve yıkım olan şehirlerin bir an önce toparlanması için durmadan çalışan yetkililer Elbistan’ı yaşanabilir hale getirmeyi başardılar. 

   Bu çerçevede Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ekibiyle birlikte depremin izlerinin silinmesi için canla başla çalışmalara devam ediyor. 

Her çalışmayı yerinde incelemeye çalışan ekibiyle gecesini gündüzüne katan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, yapılan konteyner çarşılarını da yerinde inceledi. 

    Hayatın normale dönmesi ve daha yaşanabilir bir Elbistan için çalışmalara devam eden Koordinatör Vali Hamza Aydoğdu birlik ve beraberliğin bu süreçte çok önemli olduğuna da değindi. Aydoğdu,” Depremi Elbistan’da yaşadık. Şimdi birlikte ayağa kalkıyoruz. ”dedi.(Haber ve Fotoğraflar Okan Geçgel)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —