Tarih: 19.11.2018 14:10

Vali Ali Mantı esnaf ziyaretinde bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Valisi Ali Mantı hafta sonunda çarşı esnaflarını ziyaretlerde bulundu. Konfeksiyon ve Manifaturacılar Çarşısı ile Sarraflar Çarşısındaki esnafları ziyaret eden Vali Mantı esnaflarla bir süre sohbet etti.

Vali Ali Mantı; Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Emniyet Müdürü Ali Karabağ ve Belediye Meclis Üyesi Durmuş Sönmez´inde eşlik ettiği ziyaretlerde esnaflara ?Hayırlı İşler´ dileğinde bulundu.

Vali Ali Mantı yapım stüdyosu ve dijital medya sektöründe hizmet verecek Koç Ajans´ı ziyaret ederek verilen hizmetler hakkında bilgi aldı. Açılışı gerçekleştirilen işyerinin hayırlı hizmetler yapması temennisinde bulundu.

İnternet üzerinden yapılan canlı yayına konuk olan Vali Ali Mantı Aksaray´ı tanıdıkça eksiklik ve ihtiyaçlarını görüp halkımız ve bürokrasimiz ile birlikte yasaların ve devletimizin bize verdiği yetkiler çerçevesinde Aksaray´a doğru ve hayırlı hizmetler yapmayı istiyoruz. Allah muvaffak etsin inşallah ?dedi.

Vali Ali Mantı daha sonra Nora Alışveriş Merkezini ziyaret etti. Merkez içerisindeki işyerlerini gezen Vali Mantı; esnaflara ?Hayırlı İşler´ dileğinde bulunurken; alışveriş merkezi müdürü Yunus Emre Yıldırım´dan bilgi aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —