*İki başkan ziyarette Belediyenin çalışmalarıyla birlikte mahalli(yerel) medyanın sorunları ve çözüm yollarını da istişare etti.
Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) Genel Başkanı Okan Geçgel, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde Belediye Başkanı Mesut Ergin ile bir araya geldi.erk çalışmalarla mahalli(yerel) medyanın sıkıntılarını da görüştü
Gerçekleştirilen ziyarette, yerel(mahalli) basının güçlendirilmesi, internet gazeteciliğinin sorunları ve çözüm önerileri ile medya mensuplarının sahadaki durumu üzerine görüş alışverişi yapıldı.
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel, Başkan Mesut Ergin’e misafirperverliği ve samimi ev sahipliği için teşekkür etti. Geçgel, “Sayın Başkanımız Mesut Ergin’i ziyaret ederek hem Ayvalık’ta yürütülen yerel çalışmalar hakkında bilgi aldık hem de internet gazeteciliğinin güncel sorunlarını değerlendirme fırsatı bulduk. Gösterdiği yakın ilgi ve misafirperverliği için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.