Başlık
TİGAD GENEL BAŞKANI GEÇGEL" ŞANLI 30 AĞUSTOS ZAFERİ MİLLETİMİZİN ONURUDUR"
TİGAD GENEL BAŞKANI GEÇGEL" ŞANLI 30 AĞUSTOS ZAFERİ MİLLETİMİZİN ONURUDUR"
TİGAD Genel başkanı Okan Geçgel 102. kutlu yıldönümünü andığımız 30 Ağustos Zaferinin milletin onuru olduğunu söyledi.
Geçgel Şanlı zaferimizle ilglil yaptığı açıklamada" Bugün, milletimizin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde yazdığı en büyük destanlardan birinin 102. yıldönümünü kutlamanın onurunu yaşıyoruz. 30 Ağustos 1922'de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığımız Büyük Zafer, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden yolda atılan en önemli adımlardan biri olmuştur.
Bu zafer, milletimizin işgalcilere karşı topyekûn direnişinin ve azminin en somut göstergesidir. Bağımsızlık uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor; onların bizlere emanet ettiği bu kutsal vatanı her koşulda koruyacağımıza dair kararlılığımızı bir kez daha yineliyoruz.
Unutulmamalıdır ki, 30 Ağustos Zaferi sadece bir askeri zafer değil, aynı zamanda bir milletin yeniden doğuşunu simgeler. Bu büyük zaferle birlikte, Türk milleti bağımsızlık ve özgürlük iradesini tüm dünyaya ilan etmiştir. Bugün de aynı ruh ve inançla ülkemizi daha ileriye taşımak, birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürümek en büyük sorumluluğumuzdur.
30 Ağustos Zafer Bayramı vesilesiyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi bir kez daha saygı, minnet ve rahmetle anıyor; milletimizin Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum."dedi.
Kategoriden Haberler
- Cumartesi 11.5 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 9.3 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 8.9 ° / 7.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Zonguldak
28.03.2026
- İMSAK 05:21
- GÜNEŞ 06:48
- ÖĞLE 13:14
- İKİNDİ 16:45
- AKŞAM 19:31
- YATSI 20:52





