Tarih: 26.11.2023 17:20

TEMEYÜL’DE İBRE DİNÇER’DEN YANA!

Facebook Twitter Linked-in

    Ak Parti Aksaray il başkanlığının aday adaylarıyla ilgili partililerin görüşlerini belirlemek için Atatürk Spor salonunda yapılan delegelerin dijital ortamda oy kullandıkları temayül çalışması tamamlandı.

    Oylamada İlçe ve Belde belediye Başkan aday adaylarının heyecanları gözlerinden okunurken bir kısmının, gergin oldukları da gözden kaçmadı.

  Aksaray’da, projeleri ile geçmiş 5 yıla damgasını vuran ve hizmetleri ile delegelerin 'de büyük desteğini aldığı gözlenen Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'in ise sahada oy kullananların desteğini aldığı gözlendi.

   Temayül yoklamasına katılan delegeler arasındaki yoklamada büyük çoğunluğunun "Evren Dinçer 'in Aksaray' a 5 yıl daha  hizmet etmesi büyük şans olacak" dediler.

    Temayül notlarında öne çıkan başlıklarda, kadın delegelerin ve genç delegelerin de  Evren Dinçer için  aynı görüşte oldukları görüldü.

     Temayül izlenimleri de ,Dr.Evren Dinçer başarılı belediye başkanı olarak ön plana çıkarken ,görmek istedikleri Belediye başkanı tercihleri ağırlıklı olarak Evren  Dinçer 'den yana olduğu gözlemlendi.

   Aksaray Belediye Başkanı  Evren Dinçer Temayül yoklaması ile ilgi görüşlerinde "Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun.

    Temayül yoklaması komisyon Başkanımız Sn. Asuman Erdoğan, MKYK üyelerimiz Sn. Remzi Albasan, Sn. Mehmet Umut Tuncer, İl Başkanımız Sn. Hamza Aktürk ve teşkilatımızla birlikte Atatürk Kapalı Spor salonundayız.

Temayül yoklamamızın ülkemiz, milletimiz, partimiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.( Haber Ayşe Alp)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —