Teknolojiyle Birlikte Uzaktan Eğitim Modeli de Gelişiyor

Teknolojiyle Birlikte Uzaktan Eğitim Modeli de Gelişiyor

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, dünyada eğitim-öğretim faaliyetlerinin, -internet teknolojisinin de hızla ilerlemesi nedeniyle- giderek uzaktan eğitim modeline doğru evrildiğini söyledi.

Rektör Şahin, Aksaray Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi’ni (ASUZEM) ziyaret etti. Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Kılıç ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mustafa Yerlikaya ile görüşen Rektör Şahin, uzaktan eğitim faaliyetlerine dair çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ortak zorunlu derslerin ASÜ’de uzaktan eğitim modeliyle verildiğini ve bunun kapsamını daha da genişletmeyi planladıklarını ifade eden Şahin, “Artık çağımızda, -internet teknolojisinin de hızla ilerlemesi nedeniyle- eğitim-öğretim faaliyetleri uzaktan eğitim modeline doğru evriliyor. Tezsiz yüksek lisans bölümleri başta olmak üzere, ilerleyen süreçte uzaktan eğitim modelinin kapsamını genişletmeyi planlıyoruz. Bu manada ASUZEM yöneticileri önemli ve başarılı çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Bu ve benzeri ziyaretlerde, çalışmaların son halini arkadaşlarımızla birlikte istişare ediyoruz” dedi.

Merkez Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Kılıç da Rektör Şahin’e ziyareti münasebetiyle teşekkür etti ve uzaktan eğitimle alakalı ulusal ve uluslararası ölçekte yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.



Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
Aksaray Çevrecilerinden "Benim Ormanım" için El Ele
İÇ ANADOLUNUN EN BÜYÜK MEDYA PLAZASI BUGÜN NEVŞEHİRDE AÇILIYOR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor