TBMYO ÖĞRENCİ ODAKLI ETKİNLİKLERE DEVAM EDİYOR

TBMYO ÖĞRENCİ ODAKLI ETKİNLİKLERE DEVAM EDİYOR

TBMYO ÖĞRENCİ ODAKLI ETKİNLİKLERE DEVAM EDİYOR

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (TBMYO), öğrencilerin mesleki, teknik, akademik ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği etkinliklere devam ediyor. 

Bu kapsamda mayıs ayı boyunca farklı ilgi alanlarına hitap eden faaliyetler gerçekleştirildi. Konferanslar, bilgilendirme sunumları, eğitimler ve saha deneyimleri biçiminde kurgulanan etkinlikleri öğrenciler ilgiyle takip etti. Düzenlenen etkinliklerde öğrenciler, akademisyenlerin yanı sıra sektör temsilcileriyle de bir araya gelme imkânına sahip oldu. Problem çözüm teknikleri, engelsiz hayat, klinik mühendislik, insan kaynakları ve gıda yönetimi gibi konularda bilgi birikimini geliştiren öğrenciler, güneş enerji santrali ve katı atık depolama tesisleri ziyaretlerinde de deneyimlerini pekiştirdi. Ayrıca öğrenciler iş sağlığı ve ilk yardım gibi konularda sertifika eğitimlerine katılım sağladı. 

TBMYO Müdürü Dr. Bektaş Ayık, ilerleyen  dönemler debenzeri çalışmaların süreceğini belirtti ve katkı sunanlara teşekkür etti.



Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
AKSARAYIN TAMAMI YALAN OLAN, FAKAT GERÇEK SANILAN ŞEHİR EFSANELERİ !!!
Kayseri'de Büyük Çaplı Olayları Önleyen Kahraman Vali Gökmen Çiçek

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor