Tarih: 25.10.2014 00:00

Tarihi Mekanlar Ruhuna Kavuşuyor

Facebook Twitter Linked-in

Zinciriye medresesinde kurslar devam ediyor Aksaray belediyesi ve sivil toplum kuruluşları ve din-bir-sen il başkanlığının beraber yürütmüş olduğu Tashih-i huruf Aşere-i takrib,Arapça,hadis ve osmanlıca kursları  devam etmektedir.

konuyla ilgili bilgi veren Din-Bir-Sen Aksaray il başkanı ilhan demir şunları söyledi: ‘’Şahsım Dernek ve vakıflarımız adına öncelikle muharrem ayını ve ve hicri 1436 yıl başının alemi islama hayırlar getirmesini niyaz ederim. Zinciriye medresesinde kurslar devam ediyor. İsteyen herkes katılabilir katılım serbest olup herhangi bir ücreti yoktur. Kurslarımız cumartesi, Pazar, pazartesi ve Çarşamba günleri yapılmakta olup proğram şöyledir.

Cumartesi Pazar öğleden önce Tashih-i huruf, öğleden sonra Osmanlıca

 

Pazartesi yatsı namazından sonra hadis dersi verilecek, Pazartesi Çarşamba on yedi(17.00) de Osmanlıca desleri ve Çarşamba sekiz oniki saatleri arasında arapça dersleri verilecektir. Kursiyerlerimize başarılar diler; başta bize vermiş oldukları değer ve destekten dolayı belediye başkanımız Haluk Şahin Yazgı ya teşekkür eder. emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım.’’Dedi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —