SÜT DESTEĞİ ÖDEMELERİ BAŞLADI

SÜT DESTEĞİ ÖDEMELERİ BAŞLADI

SÜT DESTEĞİ ÖDEMELERİ BAŞLADI

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Aksaray’da çiğ süt desteklemesi kapsamında 8 bin 733 üreticiye 32 milyon TL’lik ödeme yapıldığı duydurdu.

2021 Yılı Nisan -Mayıs -Haziran dönemine ait Çiğ Süt Desteklemesi ödemeleriyle ilgili açıklamada bulunan Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Tarım ve Orman Bakanlığımız tarafından çiftçilerimize destek amacıyla hesaplarına yatırılacak olan 32 milyon TL’lik ödemenin, AK Parti Hükümeti’nin, tarıma, çiftçiye ve tarımsal kalkınmaya verdiği önemin güzel bir örneği olduğuna dikkat çekti.

Aksaray’da toplam 8 bin 733 süt üreticinin banka hesaplarına çiğ süt destekleme ödemesinin 05.11.2021 Cuma günü saat 18.00 itibariyle TC. Kimlik numaralarına göre aktarılmaya başlandığını belirten Altınsoy; “Üreticilerimizin mağduriyet yaşamaması için hükümetimiz çok ciddi önlemler alarak birçok tedbirleri hayata geçirdi. Her alanda olduğu gibi tarım ve hayvancılık alanında da sağlanan desteklerin üreticilerimize can suyu olduğunu görmek ve gücüne güç kattığına tanıklık etmek doğru yolda olduğumuzun apaçık bir göstergesidir” dedi.

Çiğ süt destekleme ödemelerinin Nisan, Mayıs ve Haziran dönemini kapsadığını belirten Altınsoy, şöyle konuştu: “Aksaray’ımızda 8 bin 733 üreticimize 32 milyon TL’lik destekleme ödemesi gerçekleştirilecek. Üretim gerçekleştiren tüm yetiştiricilerimizin yanında olmaya, onları desteklemeye kararlıyız. Yetiştiricilerimizin ve üreticilerimizin üretmeye devam etmesini, işletmelerinin, tarlalarının ve besihanelerinin başında olmasını tüm gayretimizle destekliyoruz. Bu çerçevede adımlar atmaya, destekleri üreticilerimize aktarmaya devam edeceğiz. Söz konusu destekler için Aksaray çiftçimiz adına başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanlarımıza ve Milletvekillerimize sonsuz şükranlarımı sunarım. Destekleme ödemesinin tüm üreticilerimize hayırlı ve bereketli olmasını dilerim” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: süt desteği ödemeleri başladı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
AKSARAYLI GAZİLER VE EŞLERİ ÇANAKKALE VE EDİRNE’DE ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANDI
Iğdır Üniversitesi Öğrencileri Filistin İçin Çadır Nöbetinde!
TÜRKİYENİN DÜNYA AÇILAN MEDYA KURULUŞU TİGAD AVRUPA TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI!!!
*Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği' TİGAD''tan Anneler Günü Açıklaması*

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor