Tarih: 03.02.2024 18:51

ŞEHİT EVLADININ VELİSİ AKSARAY VALİSİ KUMBUZOĞLU

Facebook Twitter Linked-in

  Şehit Uzman Çavuş Polat Özbek’in kızının ilk karne sevincini makamda misafir ederek ve karne notlarıyla oluşan sevincini paylaşan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu minik Sümeyye nin Velisi oldu.

    Duygusallığın zirve yaptığı  Sümmeye’ nin Vali Kumbuzoğlu tarafından Valilik makamında misafir edilmesiyle  İlk karne heyecanını Vali Kumbuzoğlu ile paylaşan Özbek karnesindeki ‘Pekiyi’leri gösterip sevincine  okulun ilik açıldığında kendisin okula götürüp ilik dersinde yanında olan Vali dedesi ile paylaştı. 

     Özbek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu Özbek’i derslerindeki başarısından dolayı tebrik ederek karne hediyesiyle ödüllendirdi.

     Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu 2023-2024 eğitim öğretim yılında birinci sınıfa başlayan Sümeyye Özbek’i ilk günü makam aracıyla evinden alarak okuluna götürmüştü. 

   Okulunda ilk gün heyecanını Vali Kumbuzoğlu ile birlikte yaşayan minik Sümeyye, ilk karne hediyesini de kendisini ilk dersine götüren Vali dedesinden almanın sevincini yaşadı. 

     Her zaman Şehitlerimizin emaneti ailelerinin yanında olduğunu ifade eden Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu “Sümeyye kızımızı okullar ilk açıldığı gün heyecanına ortak olduk.

    Karnesini aldıktan sonra beni ziyarete geldi. Karnesi pekiyiler ile dolu. 

    İnşallah bahtı kendisi gibi güzel olur” dedi.

    Sümmeye’ nin misafirliğinde  Vali Kumbuzoğlu tarafından” Senin Velin ben olayım mı?” sözünün kabul edilmesi  üzerine pekiyilerle dolu karneyi veli olarak imzaladı.

    Duygulu anların yaşandığı misafirlikteki samimi diyalogları görenler tarafından taktirle karşılandı.

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —