Tarih: 12.05.2017 19:22

Şehit Annelerinin Buruk Anneler Günü

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi tarafından Anneler günü münasebetiyle Şehit Annelerine yönelik özel bir program gerçekleşti. Zinciriye Medresesinde gerçekleşen Şehit Anneleri buluşmasına Kadın Koordinasyon Merkezi kurucusu Hasibe Yazgı eşlik etti. Vatan savunmasında ve terör operasyonlarında oğulları şehit düşen anneler, Anneler Günü öncesinde gurur ve evlat hasretini bir arada yaşadı.

Şehit Anneleri ve ailelerin katıldığı programda, özel bir sohbet ortamı oluştu. Duygusal anlar yaşayan şehit anneleri, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. Düzenlenen programdan memnuniyetini dile getiren şehit anneleri; "Böyle günlerde duygularımız, özlemimiz daha da kabarıp artıyor. Evlatlarımızın yeri her daim belli arıyoruz. Hepsi de gençti, çok üzülüyoruz. Bizleri unutmayıp bu günde yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz şeklinde konuştular.

Kadın Koordinasyon Merkezi kurucusu Hasibe Yazgı şehit anneleri ile yaptığı sohbette ?Vatanı, milleti ve bayrağı için gözünü kırpmadan canını veren böyle evlatlar yetiştirdiğiniz için sizin hakkınızı ödeyemeyiz. Siz Annelerimiz, şehitlerimizin bizlere emanetiniz. Bizler, sizlerin daima yanında olacağız? dedi.Daha sonra Hasibe Yazgı, Anneler günü anısına Şehit Annelerinin her birine çiçek hediye etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —