Başlık
Pekmez:Sizin huzur ve refahınız bizim için önemli
Pekmez:Sizin huzur ve refahınız bizim için önemli
Vali Aykut Pekmez ve eşi Yeşim Pekmez hanımefendi A.KadirÜçyıldız Huzurevini ziyaret ederek Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu iftar programına katıldılar.
İftar programına Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, Huzurevi Müdürü Kenan Aktaş, İl Müdür Yardımcıları ve Huzurevi sakinleri katıldı.
Vali Pekmez, Huzurevi sakinleri ile görüşerek İl Müdürü İsrafil Aktürk ve diğer ilgililerden bilgi aldı. Yaşlılarla sohbet eden Vali Pekmez,güzel bir ramazan akşamında değerli büyüklerle bir arada bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti. Huzurevinde kalan yaşlıların kendilerine kutsal birer emanet olduğunu belirten Pekmez; ?Siz değerli büyüklerimiz bu memlekete yıllarca hizmet ettiniz. Gecenizi gündüzünüze katarak, evlatlarınızı büyük fedakârlıklar içerisinde büyüttünüz. Fedakârlık yapma sırası bizde, sizin huzur ve refahınız bizim için önemli? diyerekyaşlılara bakım, davranış ve diğer koşullarla ilgili memnuniyetlerini sordu.
Kendilerine çok iyi bakıldığını, yönetim ve personelden çok memnun olduklarını ifade eden huzurevi sakinleri kendilerini ziyaretleri nedeniyle Vali Aykut Pekmez´e teşekkür ettiler.
Kategoriden Haberler
- Pazartesi 27.4 ° / 11 ° Güneşli
- Salı 30 ° / 13.7 ° Güneşli
- Çarşamba 32 ° / 15.4 ° Güneşli
-
BIST 100
17831,66%-0,39
-
DOLAR
46,63% 0,03
-
EURO
53,31% 0,39
-
GRAM ALTIN
6021,75% -1,75
-
Ç. ALTIN
9722,25% -1,56
Aksaray
29.06.2026
- İMSAK 03:26
- GÜNEŞ 05:16
- ÖĞLE 12:52
- İKİNDİ 16:46
- AKŞAM 20:19
- YATSI 22:00






