Tarih: 24.01.2024 15:59

ORTAKÖY ÜNİVERSİTE CAMİİ YAPTIRMA VE YAŞATMA DERNEĞİNDEN ASÜ’ REKTÖRÜ ARIBAŞ’A ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

    Ortaköy Üniversite Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu ASÜ Rektörü Prof. Dr. Alper Arıbaş’  ziyaret Ederek Ortaköy Üniversite Camisi hakkında bilgi verdiler.

     Ziyarette katılan Aksaray İl Özel İdaresi Teknik Destek Ekibinden Nusret Aktan İl Özel İdaresi ve İlçe Özel İdaresinin projeye verecekleri destek hakkında bilgi verdi.

    Mimar Hamdi Toksan tarafından projesi çizilen Caminin mümkün olan en kısa zamanda yapılarak öğrenci ve civarda oturanların ibadetine açılması bekleniyor.  

      Ziyarete Dernek Başkanı: Hikmet Sarıkaya (Aksaray/Ortaköy Merkez Cami Emekli İmamı ve Ortaköy İHH Temsilcisi),Üyeler Zeynel Abidin Koyuncu (ASÜ Ortaköy Meslek Yüksekokulu Müdürü) ,İrfan Bayrak (Aksaray/Ortaköy Fen Lisesi Müdür Yardımcısı), Ekrem Gözüm (Aksaray/Ortaköy Zafer Mahallesi Muhtarı), Fatih Çomak (Aksaray/Ortaköy AGD Temsilcisi), Kudret Tekten (Aksaray/Ortaköy Zafer Mahallesi Muhtarı ve SMMM)  ve  Muhammed Şahin (Endüstri Mühendisi, Müteahhit ) katıldı.

    Ziyarette ASÜ Rektörü Prof. Dr. Alper Arıbaş, Dernek yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek öğrencilerimize ve Ortaköy halkına hizmet verecek olan projeye destek sunan herkese şimdiden teşekkür ettiğini belirtti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —