Tarih: 15.07.2014 00:00

Murat İnce Aksaray`da hayranlarıyla buluştu

Facebook Twitter Linked-in

 

Aksaray Belediyesi tarafından Ramazan sokağında düzenlenen birbirinden güzel programlar devam ediyor.

TRT, Türkiye’nin Sesi Radyosu, Türkiye Polis Radyosu ve Aşk FM radyolarındaki programlarıyla ün yapan ve ayrıca kitap ve albümleri ile çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü sanatçı Murat İnce, Aksaray’da hayranlarıyla buluştu.

Aksaray Belediyesinin düzenlemiş olduğu Ramazan programında sahneye çıkan ünlü sanatçı söylediği birbirinden güzel şarkılarıyla Aksaraylı hayranlarına duygulu anlar yaşattı. Sanatçı İnce İsrail’in Gazze’de yaptığı insanlık dışı katliamı da kınayarak, dünya barışı ve insanlık adına verdiği mesajlarla geceye damgasını vurdu.

Gece geç saatlere kadar sahnede kalan sanatçı Murat İnce, kendisine misafirperverlik ve samimiyet göstererek konsere gelen Aksaraylı hayranlarına teşekkür etti. Sanatçı İnce Aksaray’da olmaktan ve Aksaray halkı ile bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

Program sonrası Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Güven Kemerkaya sanatçı Murat İnce’ye katkılarından dolayı Teşekkür ederek plaket verdi.

 68 Hasandağı Kartalları taraftar grubu ünlü sanatçı Murat İnce’ye siyah beyazlı Aksaray spor forması ve kaşkol hediye ettiler. Sanatçı İnce, bu anlamlı jestlerinden dolayı 68 Hasandağı Kartalları taraftar grubuna teşekkür ederek “Bu formayı oğluma vereceğim. Oğlum bu formayla büyüyecek” dedi.

Muhteşem konser sonrası Aksaraylı hayranları sanatçı Murat İnce’yi bırakmadı. Albüm ve kitap imzalatan İnce hayranları sanatçı ile hatıra fotoğrafı çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —