MİLLETVEKİLİ ALTONSOY’A GRUP YÖNETİMİ VE TBBM PLAN BÜTÇE KOMİSYON ÜYELİĞİNDEN SONRA AK PARTİ İÇ ANADOLU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ!

MİLLETVEKİLİ ALTONSOY’A  GRUP YÖNETİMİ VE TBBM PLAN BÜTÇE KOMİSYON ÜYELİĞİNDEN SONRA  AK PARTİ İÇ ANADOLU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ!

MİLLETVEKİLİ ALTONSOY’A GRUP YÖNETİMİ VE TBBM PLAN BÜTÇE KOMİSYON ÜYELİĞİNDEN SONRA AK PARTİ İÇ ANADOLU İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ!

  Aksaray Belediye Başkan yardımcılığı ve Aksaray il başkanlığının ardından 14 Mayıs Seçimlerinden Aksaray Milletvekili seçildikten sonra Ak Partinin grup yönetimine seçilirken Meclisinde Plan Bütçe üyesi olan Altınsoy partisinin iç Anadolu Vilayetlerinden sorumlu il koordinatörü oldu. 

    Mali Müşavirlik, 5 yıllık Belediye başkan yardımcılığı ve7 yıllık İl başkanlığındaki tecrübe ve bilgi birikiminden gelen artılarıyla geldiği iki görevinin ardından Parti genel merkezi tarafından getirildiği 3. Göreviyle Aksaray’ın onur olurken, Ak Partinin de gözdesi konumuna geldi.!!!

    Milletvekili Hüseyin Altınsoy’un kamuoyuna yeni görevini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Teşkilat başkanlarına teşekkürünü sosyal medya hesabından duyurdu.

  Altınsoy mesajında “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve Genel Başkan Yardımcımız Erkan Kandemir, Teşkilat Başkan Yardımcımız Mustafa Köse’nin olurları ile İç Anadolu Bölgesi İl Koordinatörlüğü görevine atanmış bulunmaktayım.

Cumhurbaşkanımıza ve Teşkilat Başkanlarımıza ve desteğini her zaman yanımda hissettiğim Aksaraylı hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi

HÜSEYİN ALTINSOY VEKİLDEN İLK İKİ MAKAMIYLA BİRLİKTE YENİSİNİDE DÜNYALIK İÇİN KULLANANLARIN AKSİNE BAŞARDIKARIYLA GÖNÜLLERE GİREN ORTAKÖYLÜ HACI ALİ PAŞA, VEHBİ ÇORAKÇI, MEDENİ BEREK,MEHMET ALTINSOY,RAŞİT DALDAL,MAHMUT ÖZTÜRK AHMET YAŞAR,ORHAN AYDIN,ARSLAN TOLGA VE AYHAN EREL GİBİ İLİMİZİN BİRİNİN BİN OLMASINI SAĞLAMADA KULLANMASI BEKLENİYOR!

    Aksaray Olay. Com internet gazetesi olarak hemşerimiz Altınsoy’u yeni görevinde tebrik ediyor bu görevini kendi çıkarı ve dünyalık elde edenlerin aksine geldikleri mevkii ve makamlarını ilimizin istikbaline harcamalarıyla elde ettikleri başarılarıyla  sırasıyla  gönüllere girerek sırasıyla Aksaray’ın hayırlı evlatları olan Ortaköylü Hacı Ali Paşa, Vehbi Çorkaçı, Medeni Berk, Mehmet Altınsoy, Raşit Daldal, Mahmut Öztürk,  Ahmet Yaşar, Efsane il başkanları Orhan Aydın, Arslan Tolga 27. Dönem Aksaray Milletvekili Ayhan Erel gibi ilimizin birinin bin olmasını sağlayarak bu listeye kendisinin de eklenmesini sağlaması dileğiyle canı gönülden tebrik ediyor, başarılarının Hakkın yolunda artarak devamın  diliyoruz. Ali GENÇ

 



Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
Belçika’da Türk Asıllı Gazeteci Kadir Duran Federal Milletvekili Adayı Oldu
Ali Genç’in özel haberi. AKSARAY’IN BAŞARILI B.B. YARDIMCISI SERTDEMİR KULU BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ!
BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARININ EN TECRÜBELİSİ NECATİ COŞKUNER!
Erol Tuncer’e Türkiye Vefa Ödülü
HUDA PAR AKSARAY BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BAŞARILI İŞ ADAMI NİHAT ÖZDEMİR!
AK HEYET’TEN VALİ KUMBUZOĞLU VE MHP TEŞKİLATINA ZİYARET!
AKSARAY AK PARTİ HEYETİ TAM KADRO SAHADA
BAYDAR’DAN TAKTİR EDİLEN ADAY’A TEBRİK, AKSARAYLILARLA ERDOĞAN VE TEŞKİLATA TEŞEKKÜR!
KARACAER“ Aksaray Projelerimizle Hak ettiği hizmeti Alacak
KARACAER’DEN OAGC’NE ZİYARET
KARACAER’E SARRAFLAR ÇARŞISINDA YOĞUN İLGİ!
AKSARAY İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ YALDIR “EVLERİMİZİ BALYA,BALYA DOLAR YAKARAK ISITIYORUZ!”
AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDA İLÇE BAŞKANLARIYLA İSTİŞARE
BAŞKAN AKTÜRK, “VATANDAŞIMIZIN YANINDAYIZ”
YÜCEL,TAŞ VE UYAR İYİ PARTİDEN BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAY,ADAYI OLDUAR!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor