Tarih: 17.04.2014 00:00

Kimse Yok Mu Yardım Tır`ı Aksaray`dan Dualarla Uğurlandı

Facebook Twitter Linked-in

      Kimse Yok mu Derneği Aksaray İyilik Noktası tarafından hazırlanan Suriyeli mültecilere yardım TIR’ı dualarla uğurlandı. Kurşunlu Camii’nde kılınan öğle namazı sonrasında düzenlenen törene çok sayıda vatandaş katıldı.

      Suriye’de yaşanılan iç savaş nedeniyle ülkemize sığınan muhacirler için hazırlanan gıda yardım TIR’ı Hatay’da bulunan Suriye sınırına uğurlandı. Kimse Yok mu Aksaray İyilik Noktası tarafından hazırlanan yardım TIR’ı daha önce gönderilen 25 TIR’a ilave olarak Kurşunlu Camii önünde düzenlenen dua töreni ile gönderildi. İş adamı ve Kimse Yok mu gönüllüsü Ahmet Yar tarafından yapılan açılış konuşmasıyla başlayan kısa törende yardım malzemelerinin hazırlanmasında duyarlılık gösteren hayırseverlere teşekkür edildi.

YAR:’AKSARAY YARDIM KONUSUNDA ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR’

      Allah rızası için yapılan yardımın önemine değinen iş adamı Yar Aksaray’ın benzer konularda sürekli olarak üzerine düşeni yaptığını belirtti. Daha çok makarna olmak üzere gıda malzemelerinin ağırlıkta olduğu yardımda ihtiyaç malzemelerinin hazırlanmasında büyük fedakarlıklar gösterildiğini belirten Kimse Yok mu Aksaray İyilik noktası sorumlusu İsa Süslü’de ‘Geçtiğimiz aylarda ‘Sana ihtiyacım var’ isimli kampanya kapsamında yardımlarımızı yetiştirememiştik. Kısmet bugüneymiş. İnşaallah hemşehrilerimizin destekleriyle birçok kampanya için el ele vermeye devam edeceğiz.’ şeklinde görüşlerini paylaştı.

      Törenin son bölümünde kürsüye gelen Kurşunlu Camii İmamı Mehmet Hocanın dualarına el açan çok sayıda vatandaş dua sonrasında yardım TIR’ını Hatay’a uğurladı.   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —