Kapalı Pazar Pazarının Etrafı Kapanıyor

Kapalı Pazar Pazarının Etrafı Kapanıyor

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılan ve Türkiye?nin en büyük kapalı Pazar yerlerinden birisi olan

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılan ve Türkiye’nin en büyük kapalı Pazar yerlerinden birisi olan Fatih ve İstiklal Mahallesi arasındaki Pazar Pazarının hem etrafının kapatılması hem de ayrıca içine 1000 kişilik düğün salonu yapılması konusunda talimat verdi.

Başkan Yazgı’nın talimatı üzerine harekete geçen ilgili birimler, Pazar pazarında pazarcı esnaflarının olumsuz hava koşullarından korunmasını sağalmak amacıyla 550 metre uzunluğundaki etrafının zemini 1,20 beton arme ile üstü çelik kargas, kaplamayı ise sandviç panel polikarbon ile kapatmak için çalışma yaptılar.

Yetkililer, Pazar pazarında 1158 metrekarelik alana da 1000 kişilik düğün salonu yapım işinin proje keşif, metrajının tamamlandığını ve 15.07.2014 tarihinde saat 10.00 da ihaleye çıkarılacağını kaydettiler.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi   Fatih mahallesi ile İstiklal Mahallesi arasında bulunan belediyemize ait kapalı Pazar yerinde çok güzel projeler uygulayacağız. İlk iş olarak pazarcı esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın alış veriş yaparken olumsuz hava koşullarından korunmasını sağlamak için pazarımızın açık olan 550 metrelik etrafını 1,20 beton arme ile üstü çelik kargas, kaplamayı ise sandviç panel polikarbon ile kapatacağız.

Bu arada Pazar yerimizin sosyal ve çok amaçlı kullanılması için pazarımızın içine 1158 metrekarelik alana da 1000 kişilik düğün salonu yapıyoruz. Yapım işinin proje keşif, metrajı tamamlandı. İnşallah 15.07.2014 tarihinde saat 10.00 da ihaleye çıkaracağız.

Pazar Pazarımız Türkiye’nin en büyük kapalı pazarlarından birisidir. Biz burayı sadece bu bölgeye değil, aynı zamanda bütün Aksaray’ımıza en güzel şekilde hizmet verecek düzeye getireceğiz”.

 



Anahtar Kelimeler: 0
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
AKSARAY BELEDİYESİNDEN TOPLU KULLANIM ALANLARINA PERİYODİK TEMİZLİK!!!
GENÇLERDEN BELEDİYE ÇALIŞMALARINA DESTEK
Artvin’de Gazetecilere Çevrimiçi Dijital Eğitim
AKSARAY BELEDİYESİNİN KAR VE YAĞMURLA MÜCADELE BAŞARISININ SIRRI GÜÇLENDİRİEN ALT YAPI
AKSARAY’IN CADDE VE SOKAKLARI IŞIL,IŞIL!!!
AKSARAY BELEDİYESİ GÖNÜLLERE DOKUNUYOR!!
ALPARSLAN TÜRKEŞ BULVARINDA 150 PERSONEL VE 20 İŞ MAKİNASIYLA FUL ÇALIŞMA!!!
AKSARAY’DA YAPI RUHSATI ALANI 9 AYDA 8.060 ARTIŞLA 303 427 M2 OLDU!!!
500 GÜN İÇİNDE TAMAMLANACAK AKSARAY KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN İLK KEPÇE VURULDU!!!
AK PARTİ’DE MAHALLİ SEÇİM ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSU YARIN AKŞAM SONA ERİYOR!!!
BELEDİYEDEN “AKSARAY HER MEVSİM BİR BAŞKA GÜZEL”TEMALI PARK BAHÇE VE YEŞİL ALANLARA KIŞLIK BAKIM
ZAFER MİLLET BAHÇESİ HİZMETE AÇILDI!!!
AKASARY BELEDİYESİNDEN KPS’YE GİRECEK ENGELLİLERE ÜCRETSİZ EKSPRES KURS!
ZAFER MİLLET BAHÇESİ BUGÜN AÇILIYOR!
Aksaray Belediyesinden okullar arası PİLLER ATIK OLMASIN” Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası”

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor