Başlık
KALANLAR MİLLET BAHÇESİ TAMAMLANDI
KALANLAR MİLLET BAHÇESİ TAMAMLANDI
Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in projelerinden olan Kalanlar Millet Bahçesi projesinde çalışmalar tamamlandı.
Doğal zenginlikleri olan Kalanlar Mahallesinde 42 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Millet Bahçesi, şehre nefes aldıracak biçimde dizayn edildi. Şehrin yeşil alan varlığını ciddi oranda artıracak olan Millet Bahçesinde mevcut ağaçların yanı sıra yeni yetişmiş ağaçlar ve çeşitli süs bitkileri dikildi. Yaklaşık 15 bin adet fidanın ve süs bitkisinin toprakla buluştuğu millet bahçesi yürüyüş yolları, oyun alanları, spor alanları, bisiklet yolları, kamelyaları ve millet kıraathanesi ile vatandaşların cazibe noktası olacak.
Kalanlar Millet Bahçesi; konumu, muhteşem doğası ve tarihi dokusu itibari ile şehrin en işlek park ve yeşil alanı olması bekleniyor. Vatandaşlar Melendiz Çayı'nın serinliğinde, rengarenk çiçek kokusu içinde doğa ile iç içe zaman geçirecek.
Şehrin en kapsamlı ilk Millet Bahçesi olma özelliğini taşıyan Kalanlar Millet Bahçesindeki tüm alanların kent kimliğine yakışır nitelikte inşa edildiğini belirten Başkan Dinçer, projenin tamamlandığını duyurdu. Başkan Dinçer, modern bir biçimde tasarlanan Millet Bahçesinin hayırlı olmasını diledi.
Kategoriden Haberler
- Cumartesi 11.5 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 9.3 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 8.9 ° / 7.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
Zonguldak
28.03.2026
- İMSAK 05:21
- GÜNEŞ 06:48
- ÖĞLE 13:14
- İKİNDİ 16:45
- AKŞAM 19:31
- YATSI 20:52





