Tarih: 11.12.2023 17:48

JANDARMA ORTAKÖY’DE UYUŞTURUCU SATICISINI YAKALADI!

Facebook Twitter Linked-in

     Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Mülki idare sınırları içinde uyuşturucu maddelerle mücadele için aralıksız sürdürdüğü çalışmasında il Komutanlığıyla Ortaköy ilçe komutanlığıyla işbirliğiyle yapılan operasyonda uyuşturucu ticareti yapan bir kişi  uyuşturucu ve uyuşturucu içiminde kullanılan bir aparatla yakalandı.

    Gerçekleştirilen operasyonla ilgili yapılan açıklamada;

    Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla  İl Jandarma Komutanlığına bağlı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Ortaköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Ortaköy İlçesi mülki sınırları içerisinde (1) şahsın uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurduğu, imal ve ticaretini yaptığı tespit edildi.

    Alınan istihbarata göre belirlenen adrese düzenlenen operasyon sonucunda şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şahsın bulunduğu adreste yapılan aramalarda;

    528 gram kubar esrar ve 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilmiştir.

     Gözaltına alınan şüpheli şahıs, işlemlerinin tamamlanmasına müteakip adli makamlara sevk edilmiştir.

      Vatandaşlarımızı zehirlemek isteyen zehir tacirlerine karşı titiz ve gayretli çalışmalarımıza gece gündüz demeden aralıksız devam edilecektir.” Denildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —