Başlık
İŞ-KUR MÜDÜR AKKUŞ’DAN HÜZÜNLÜ VEDA
İŞ-KUR MÜDÜR AKKUŞ’DAN HÜZÜNLÜ VEDA
*Aksaray’daki 10 yıllık her bir günü ayrı başarı hikayeleri ile geçen bu başarılarının taktir edilmesiyle Terfi ’en atandığı Ordu’ya giderken yüzlerce kişi uğurladı.

Muazzam başarılarının mükafatı olarak Ordu iline atanan ve atanma haberinin duyulmasıyla sevgi seli ile sarmalanan her vesile ile "Bizim yârimiz de sevdamız da Aksaray’dır" diyen Akkuş sevenlerinin övgü dolu sözleri ile 10 yıl görev yaptığı kurumunda düzenlenen törenle yeni görev yerine uğurlandı.
MESLEK ODALARI İLE STK’LAR AKSARAY TARİHİNDE İLK DEFA AĞIRLAMAK İÇİN SIRAYA GİRDİLER!
Aksaray tarihinde bir il müdürü için yaşanan kişinin içini mutlulukla dolduran bir sevgi sarmalıyla kuşatılan Aksaray İş-Kur il müdürü Mahmut Akkuş’un yeni görev yeri ile ilgili hayırlı olma dileğinden çok kendisinin her bir günü ekip arkadaşlarıyla dolu ,dolu geçen başarıları nedeniyle teşekkür edilerek bir çok Meslek Odası ile STK tarafından onuruna yemek verilmesinde sıraya girildi.
Mahmut Akkuş’a veda yemeği verenler gazetecilerin yemeğinde ise birçok il müdürü ile birlikte katılan Akkuş’un ağırlanmasında başta sona kadar duygusallıklar bitip tükenmedi.
Bugün kurum binası önünden düzenlenen törende konuşan Ziraat Odası başkanı Emin Koçak, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş , Damızlık Koyun ve Keçi birliği başkanı Mahmut Aktürk ile Avukat Sinan Özkan tarafından yapılan duygusal konuşmalardan sonra Akkuş’un çalışma arkadaşlarını onore ettiği ve Aksaray sevdasını belirten konuşmasının ardından tüm katılımcılarla teker, teker vedalaştı.(Haber Ali Genç)

Kategoriden Haberler
- Salı 30 ° / 13.7 ° Güneşli
- Çarşamba 32 ° / 15.4 ° Güneşli
-
BIST 100
17831,66%-0,39
-
DOLAR
46,64% 0,03
-
EURO
53,31% 0,40
-
GRAM ALTIN
6023,93% -1,72
-
Ç. ALTIN
9722,25% -1,56
Aksaray
30.06.2026
- İMSAK 03:27
- GÜNEŞ 05:16
- ÖĞLE 12:53
- İKİNDİ 16:47
- AKŞAM 20:19
- YATSI 22:00






