İl Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldılar-Aksaray Haberleri

İl Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldılar-Aksaray Haberleri

İl Yönetim Kurulu Toplantısına Katıldılar-Aksaray Haberleri

13 Ocak Cumartesi günü Ak Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım´ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Ak Parti Aksaray 6. Olağan İl Kongresinin ardından göreve seçilip, çalışmalarını hızlandıran İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, geçtiğimiz hafta yeni yönetim kurulu ile tanışma toplantısı gerçekleştirmişti.

Haftalık Olağan İl Yönetim Kurulu toplantısının bu haftaki misafirleri Ak Parti Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Milletvekilleri Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile Kadın Kolları Başkanı Ferhan Polat oldu.

Toplantıda açılış konuşması yapan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, ?Öncelikle katılımlarından dolayı Grup Başkanvekilimiz İlknur İnceöz, Milletvekillerimiz Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanımız Haluk Şahin Yazgı ve Kadın Kolları Başkanımız Ferhan Polat´a yönetim kurulu toplantımıza katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. 6.Olağan İl Kongremizi Başbakanımız Sn. Binali Yıldırım ve Bakanlarımızın katılımlarıyla icra ettik. Kongremiz büyük bir coşku ve heyecan içinde geçti. Bu kongre ile yakaladığımız heyecanı aynen devam ettireceğiz. Sorumluluğumuz büyük. Bu günden sonra daha büyük bir heyecanla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Kapısı çalınmadık ev, elini sıkmadığımız vatandaşımız kalmayacak. Teşkilat disiplini içerisinde geniş halk kesimleri ile diyalogumuzu sürdüreceğiz. Rabbim bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun. Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın emir ve talimatları doğrultusunda Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız ve teşkilatımız ile tüm gücümüzle halkımıza hizmet etmeye gayret edeceğiz.? dedi.

Grup Başkanvekili İlknur İnceöz ise, ?Aksaray´ı geliştirmek ve modern şehirler arasında yerini alması için teşkilatımız, belediye başkanımız, milletvekillerimiz ile birlikte çalışacağız. Yolumuz uzun birlikte daha güzel işler yapacağız, biriniz bile eksikseniz bizler tamam olamayız, Ak siyasetin temeli, insan odaklı bir anlayışla insanımızı esenliğe kavuşturmak, ülkemizi adalet ve kalkınmayla yükseltmektir. Muhafazakâr Demokrat kimliğiyle, toplumsal merkeze oturan hüviyetiyle, Türkiye Cumhuriyeti´nin birikimine, kazanımlarına sahip çıkan özelliğiyle Ak Parti, ülkemizin bütün renkleriyle, bütün desenleriyle, bütün fikirleriyle ahenk içinde olan bir partidir. Ak Parti belli bir dinî, mezhebi, etnik kökeni, dünya görüşünü değil, 80 milyon Türkiye´nin tüm farklılıklarını, tüm çeşitliliğini aynı samimiyetle sahiplenen, tüm Türkiye´yi aynı ruhla kucaklayan bir harekettir. Rabbim birlikte güzel hizmetler yapmayı nasip etsin, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum.? dedi.

Milletvekili Cengiz Aydoğdu, ?Öncelikle yönetimde görev alan arkadaşlara muvaffakiyetler diliyorum. Bugün burada, İl yönetim kurulu toplantımıza katılarak yönetim kurulumuzda yeni görev alan arkadaşlarımızla tanışma fırsatı bulduk. Bildiğiniz üzere ülkemiz zor bir süreçten geçiyor, içerde ve dışardaki şer odakları birliğimize beraberliğimize kastetmeye çalışıyor. Bu süreçte daha çok birbirimize kenetlenmeli birlik olmalıyız. Allah´ın izniyle bizler bir olur beraber olur kardeş olursak üstesinden gelemeyeceğimiz sıkıntı yok. Halka hizmet, Hakka hizmet düsturuyla yönetim kurulumuzda görev alan arkadaşlar olmak üzere teşkilatımızın her kademesinde görev alan kardeşimizle, Belediye Başkanımızla, İl Başkanımızla, Milletvekilleri olarak bizler, İlimize Ülkemize nasıl katkı sağlarız düşüncesinde olmalıyız. Şehrimiz için birlikte elimizden ne geliyorsa yapacak, büyük başarılara hep birlikte imza atacağız.? İfadelerinde bulundu.

            Milletvekili Mustafa Serdengeçti ise yaptığı konuşmasında, ?Türkiye Ak Parti iktidarı ile her alanda ileriye gitti. Hangi alanı ele alırsanız alın, her alanda gerçekleştirdiğimiz icraatlarla hayal dahi edilemeyen başarılara imza attık. Eğitimde yaptıklarımız başlı başına bir devrimdir, 5 bin okulu 8 yılda yapan bir iktidar, kitapları ücretsiz dağıtan bir iktidar, 81 vilayete Üniversite kuran bir iktidar var ortada, Ak Parti hükümetleri döneminde sağlıkta büyük dönüşüme imza attık. Rabbim Cumhurbaşkanımıza devlet büyüklerimize güç kuvvet versin. Bu duygu ve düşüncelerle yönetimde görev alan arkadaşlara görevlerinden başarılar diliyorum.? dedi

            Son konuşmacı olarak konuşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ?Öncelikle burada Ak Parti ailemiz ile bir arada olmaktan büyük bir gurur duyuyorum. Ben bir Ak Partili Belediye Başkanı olarak kendimi sizlerden farklı görmüyorum. Her zaman teşkilatlarımız ile bir aradayız, teşkilatlarımızın emrindeyiz. Bu büyük Ak Parti ailesinde hepimize verilmiş birer görevler var. Kimimiz üye olabilir, kimimiz bakan, milletvekili veya il başkanı olabilir ancak hepimizin tek bir gayesi var, şehrimiz ve ülkemiz. Bu doğrultuda elimizden gelen tüm çabaları sarf ediyor, canla başla çalışıyoruz. Yeter ki birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürelim. Bir kardeşiniz olarak ben her zaman emrinizde olacağım. Bundan sonra her konuda sizlerin yanınızda olduğumu bilmenizi isterim.? dedi. Toplantı karşılıklı istişarelerle devam etti.



  • Pazar 28.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 30.6 ° / 15.5 ° Güneşli
  • Salı 29.6 ° / 15.5 ° Güneşli
  • BIST 100

    9486,56%0,12
  • DOLAR

    39,20% -0,11
  • EURO

    44,64% -0,54
  • GRAM ALTIN

    4175,09% -1,44
  • Ç. ALTIN

    6833,74% 0,00

Aksaray

08.06.2025

  • İMSAK 03:25
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:42
  • AKŞAM 20:13
  • YATSI 21:53
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

Aksaray'da Kamyonun Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti

TİGAD Genel Başkanı Geçgel Bayram mesajında da basının sıkıntılarına dikkat çekti.

Aksaray'da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Kişi Tutuklandı

Aksaray Jandarmasından Çevre Günü’nde Anlamlı Etkinlik

Aksaray’da Uyuşturucu Operasyonu: 612 Adet Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Başkan Aktürk’ten Yerel Esnafa Destek Çağrısı: “Alışverişlerimizi Esnafımızdan Yapalım”

Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2