Başlık
İl Başkanı Altınsoy, ?Aksaray´da Belediye Seçimlerinde İttifak Yok?
Aksaray Haber | Aksaray Haberleri | aksarayhaberci | aksaray sondakika haberleri | aksaray güncel |aksaray gündem
AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, ?31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi MHP ile ittifak anlaşmamız yok.? dedi.
AK Parti Belediye Başkan adayı Evren Dinçer´in aday gösterilmesinin hemen ardından sahalarda olduklarını ve seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini vurgulayan İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, ?Hem Belediye Başkan adayımız Evren Dinçer, hem de MHP´nin adayı Sefer Alkan kendilerine yakışır şekilde seçim çalışmalarını yürütmektedir. Partimiz ile MHP arasında belediye seçimlerinde Aksaray´da ittifak olmadığını ilimize misafir olarak gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 15 Temmuz Milli İrade Meydanı´nda, Aksaray Belediye Başkanlığı için Cumhur İttifakı´nın olmadığını, iki partinin de ayrı olduğunu hatırlattı ve ?AK Partili kardeşlerimizle biriz beraber.? açıklamasında bulundu.
12 Aralık 2018´de Aksaray´da seçim startını ilk olarak AK Parti´nin verdiğine dikkat çeken Altınsoy, ?Yaklaşık 3,5 aydır sahalardayız, meydanlardayız, caddelerdeyiz ve sokaklardayız. Vatandaşlarımızın göstermiş oldukları ilgi, alaka ve teveccüh son derece memnuniyet vericidir. Geçtiğimiz sürede çok yol kat ettik. Esnaf ziyaretlerimiz, kamu ziyaretlerimiz, ev toplantılarımız hız kesmeden devam etmektedir. Allah´ın izni, milletimizin desteği, bizlerin de gayretiyle 31 Mart 2019 akşamı zafer, AK Parti´nin dolayısıyla Aksaray halkının olacaktır.? açıklamada bulundu.
Kategoriden Haberler
- Pazartesi 8.8 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 8.2 ° / 5.2 ° Güneşli
- Çarşamba 9.6 ° / 5.7 ° false
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7137,18% 0,03
-
Ç. ALTIN
11571,81% 0,00
Zonguldak
16.03.2026
- İMSAK 05:31
- GÜNEŞ 06:57
- ÖĞLE 13:07
- İKİNDİ 16:27
- AKŞAM 19:07
- YATSI 20:27





