Başlık
HARMANDALI ATATÜRK ORTAOKULUNDA KARNE SEVİNCİ BU SENE ÇOK FARKLI OLDU
HARMANDALI ATATÜRK ORTAOKULUNDA KARNE SEVİNCİ BU SENE ÇOK FARKLI OLDU
Aksaray'ın Ortaköy İlçesi Harmandalı Atatürk Ortaokulunda karne sevince geçmiş yıllara göre bu sene çok daha farklı yaşandı.
Okul Müdürlüğünce “ HER ÖĞRENCİ ÖZELDİR” sloganından yola çıkılarak her öğrenciye özel hediyeler karne ile birlikte takdim edildi.
Ord. Prof. Dr. Ali Fuad Başgil'in “ GENÇLERLE BAŞBAŞA” adlı başucu eseri her öğrenciye TATİLDE OKUMALARI AMACIYLA hediye edildi. Yazarın deyimiyle: Geleceğin ümidi olan gençleri, bunalımdan, iradesiz ve cesaretsiz yaşamaktan kurtaracak olan bu kitap; başarılı olmanın sırlarını göstermektedir. Bu doğrultuda öğrencilere ve gençlere güzel de bir rehber olacaktır.
Bunun yanı sıra yine Okul Müdürlüğünce “ TATLI BİR TATİLİ HAKETTİK” sloganından yola çıkılarak Özel Kutu içerisinde çifte kavrulmuş lokum ikram edildi.
Aynı zamanda kişiye özel tasarlanmış karne kılıfları içerisinde öğrencilere karneleri dağıtılarak “ KISA BİL MOLA VERİYORUZ” denilerek öğrenciler tatile uğurlandı.
Aksaray Haberci ailesi olarak öğrenciler adına sıra dışı, kaliteli ve örnek etkinliği nedeniyle Harmandalı Atatürk Ortaokulu Müdürü Sayın Vedat YEĞEN’i tebrik ediyoruz.
Kategoriden Haberler
- Pazar 8.8 ° / 7.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazartesi 9.5 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Salı 8.6 ° / 7.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
Zonguldak
22.03.2026
- İMSAK 05:32
- GÜNEŞ 06:58
- ÖĞLE 13:16
- İKİNDİ 16:42
- AKŞAM 19:24
- YATSI 20:44





