Tarih: 23.12.2023 13:25

Halkın Seçimi platformu, çok kısa sürede Türkiye’nin gündemine oturdu!

Facebook Twitter Linked-in

   31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri ’ne geri sayım sürerken deneyimli siyasetçiler ve gazetecilerin kurduğu halkinsecimi.com platformu bir aydan kısa sürede, Türkiye’nin en çok takip edilen anket platformu oldu.! 

    Yaklaşık bir ay önce aktif olan halkinsecimi.com platformu siyasetin ana gündem maddesi olan seçimlerin nabzını tutarak, her il ve ilçeye özel anketler düzenliyor.

  Platformu benzerlerinden ayıran en önemli özelliği ise yüksek anket güvenliği sağlayan çözümleriyle şeffaf ve güvenilir hizmet veriyor olması.

  Platformda oy kullanmak isteyen kullanıcılar, geniş güvenlik aşamalarından geçerek oy kullanma işlemini cep telefonu numarası doğrulaması ile gerçekleştiriyor.

  Böylece her bir ankette adalet ve hesap verilebilirlik ilkesini temel hedef alarak uygulamaya koyuyor.

  Platformda oy vermek amacıyla kullanılan numaraların toplanması Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun (KVKK) 6698 sayılı Maddesi’nin gereklilikleri çerçevesinde gizlilik ilkesine uygun olarak gerçekleştiriliyor. 

     halkinsecimi.com gördüğü ilgi ile Türkiye’nin odağı oldu!!!

    Yaklaşık bir ay önce hayata geçirdiği çalışmalarla başta aday adayları olmak üzere siyasetçiler, partiler ve bürokratlar tarafından ilgi ile takip edilen platform, benzer platformlar arasında üst sıralara yerleşti.

  Yaklaşık 99 bin internet sitesinin içinden sadece 28 günde 2 bin 122. sıraya yükselen halkinsecimi.com 883 bin tekil kullanıcı sayısına ulaştı.

   Ayrıca 20 Aralık Çarşamba günü Türkiye’nin trendtopic’i (TT) olan HalkinSecimicom hashtagi binlerce insan tarafından konuşuldu.

   Temas Strateji Merkezi bünyesinde hayata geçirilen halkinsecimi.com platformunun önümüzdeki günlerde tüm partilerin belediye başkan adaylarının açıklanmasıyla daha çok insana ve kitleye ulaşması ön görülüyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —