Ankara Hukuk öğrencileri, 75. Yıl Huzurevi sakinlerine Türkiye´nin ilk kadın avukatı Süreyya Ağaoğlu´nu anlattı.
Türkiye´nin ilk ve tek hukuk müzesi olan Türkiye Barolar Birliği Hukuk Müzesi, ARTANKARA 5. Çağdaş Sanat Fuarı´nda gençlerle yetişkinleri bir araya getirdi.
Müze Eğitimcisi Av. Birgül Feyzioğlu koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe; Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencileri ile Ankara 75. Yıl Huzurevi sakinleri katıldı.
Huzurevi sakinlerini tek tek kapıda karşılayan Ankara Hukuk öğrencileri, Hukuk Müzesi´nin kahramanlarından biri olan Türkiye´nin ilk kadın avukatı Süreyya Ağaoğlu´nun hayatını anlattı. Huzurevi sakinleri ise öğrencilerle çalışma hayatında geçirdikleri uzun yılları ve tecrübelerini paylaştı. Etkinlik, öğrenciler ve huzurevi sakinlerinin birlikte hazırladıkları afişleri sunmalarıyla sona erdi.
9659,48%0,49
37,90% 0,05
41,06% 0,14
3766,88% 0,98
6070,97% 1,51
Aksaray
31.03.2025