Tarih: 07.09.2016 10:20

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 5 kişi gözaltına alındı.

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray´da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gerçekleştirilen operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.  
  Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY´nin il yapılanması soruşturması kapsamında 8 kişi hakkında gözaltı kararı çıktı. Kararın ardından harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, 8 ayrı adrese sabah erken saatlerde eş zamanlı operasyon düzenledi. Gerçekleştirilen operasyonda F.B. (50), S.S.T. (48), M.S. (42), H.İ.G. (21) ve A.G. (49) gözaltına alındı. Operasyon kapsamında gözaltı kararı bulunan 3 kişinin firari olduğu öğrenildi.
  Şüphelilerden F.B.´nin Aksaray Sanayi imamı olan ve halen firari olarak aranan Kemal B.´nin eşi olduğu bildirildi. S.S.T.´nin de Aksaray imamı olarak iki aydır aranan Altuğ Tuğrul T.´nin eşi ve şehrin abla yöneticileri olduğu öğrenildi. Şüpheliler sağlık kontrolü için Devlet Hastanesine getirildi. Burada sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü´ne götürüldü. Operasyonla ilgili gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde de arama yapıldı. 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —