Başlık
Ferit Köse Avukat son yardımcınız değil, ilk yardımcınız olsun dedi
Ferit Köse Avukat son yardımcınız değil, ilk yardımcınız olsun dedi
Aksaray Barosu Başkanı Av. Ferit KÖSE gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
“Ruhsat töreninde konuşma yapan Baro Başkanı Av. Ferit Köse”
Avukatlar insanların birbiriyle ve devletle ilişkilerinde ortaya çıkan anlaşmazlıklarda hukuki bilgisine başvurulan ve bireyleri hakları konusunda bilgilendiren, haklarının korunmasında onlara yardımcı olan, savunma makamının temsilcisidir.
Avukatlık mesleği bir kamu hizmetidir.
1136 sayılı Avukatlık Kanununa göre; Avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmetlerini sadece avukatlar verebilir.
Avukatlık mesleğinin ikamesi yoktur.
Maalesef son dönemlerde avukatlık mesleğinin tekel alanına girerek kanuna aykırı bir şekilde faaliyet gösteren şirketler türemişlerdir.
Hukuksuz bir şekilde iş yapan aracılar komisyoncular, sigorta, müşavirlik, hasar danışmanlık şirketleri gibi isimler altında, avukatlık yetkilerini gasp ederek vatandaşlara büyük mağduriyetler yaşatmaktadırlar.
Buradan vatandaşlarımıza Mağduriyet yaşamamaları için bir çağrıda bulunmak istiyorum
• Bu kişi veya kurumlardan gelen telefonlara asla itibar etmeyiniz
Trafik kazası, hasar tespit ve sigorta sorunlarınızdan kaynaklı hukuki sorunlarınızda tazminat taleplerinizde aracılara asla güvenmeyiniz.
Hakkınız olan tazminatı alamamak ya da hak ettiğinizin çok altında alarak mağduriyet yaşamamak için avukatınıza danışınız.
Hasar danışmanlık şirketlerinden zarar gören vatandaşlarımıza Aksaray barosu olarak her türlü desteği sağlamaya hazırız
Avukat son yardımcınız değil, ilk yardımcınız olsun.
Bu duygu ve düşüncelerle hepinizi saygı ile selamlıyorum dedi
Kategoriden Haberler
- Cuma 12.6 ° / 7.5 ° Güneşli
- Cumartesi 11.5 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
- Pazar 9.3 ° / 8.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,45% 0,27
-
EURO
51,33% 0,19
-
GRAM ALTIN
6336,97% 1,46
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00
Zonguldak
27.03.2026
- İMSAK 05:23
- GÜNEŞ 06:49
- ÖĞLE 13:15
- İKİNDİ 16:44
- AKŞAM 19:30
- YATSI 20:51





