Tarih: 10.07.2018 14:02

Eskil MYO İlk Mezunlarını Verdi

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz, Eskil Meslek Yüksekokulu´nun bu yıl ilk mezunlarını verdiğini söyledi.

Kurulduğu günden bu yana hızlı bir gelişim gösteren ve sadece akademik olarak değil, sosyal ve kültürel olarak da ilçeye önemli katkılar sağlayan Eskil MYO´nun ilk mezuniyet töreninde renkli görüntüler yaşandı. Törene katılan ASÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz, milli ve manevi değerlere bağlı, günümüz dünyasını iyi okuyabilen nesiller yetiştirmek adına gayret gösterdiklerini ifade etti. Eskil MYO´nun önemli bir potansiyele sahip olduğuna dikkat çeken Prof. Yılmaz, ?Okulumuz ilk mezunlarını verdi. Tüm mezun öğrencilerimize yeni hayatlarında başarılar diliyoruz. Öğrencilerimizin, burada edindikleri bilgilerle, toplum faydasına önemli işler yapacağına inanıyoruz. Tüm ailelerimize ve akademisyenlerimize de emek ve katkıları münasebetiyle teşekkür ediyoruz? dedi.

Okul yöneticileri, ilçe protokolü, öğrenci velileri ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı törende dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —