Ervah Sokakta Sıcak Asfalt Serim İşlemleri Tamamlandı

Ervah Sokakta Sıcak Asfalt Serim İşlemleri Tamamlandı

Ervah Sokakta Sıcak Asfalt Serim İşlemleri Tamamlandı

Aksaray Belediyesi,Coğlaki Mahallesinde bulunan Ervah Kabristanlığı yolundaki sıcak asfalt serim çalışmalarını tamamladı.

Vatandaşlara kaliteli ve uzun ömürlü hizmet sunmak amacı ile birçok çalışma gerçekleştiren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, isale hattı geçen yolun sıcak asfaltla kaplanması adına ekiplerine talimat vermişti. Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in talimatları ile harekete geçen ekipler Ervah yolunda başlattığı asfalt çalışmalarını tamamlayarak yolu hizmete açtı.

Ervah yolunda Belediye ekipleri tarafından yürütülen asfalt çalışmalarını Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yerinde incelemişti. Vatandaşların ulaşım noktasında yaşadığı aksaklığı en asgari seviyeye düşürmek için gece gündüz demeden çalışan ekipler kısa sürede Bin 300 metre uzunluğundaki yolu sıcak asfalt ile kapladı.

Şehrin en yoğun kullanılan arterlerinden biri olan Ervah yolunun uzun ömürlü ve güvenli olması adına yolun güçlendirilmesi ve uygun zemine yapılması için çalışma yapıldı.

Şehre yapılan her yatırımı güçlü temellere oturttuklarını belirten Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ervah yolunda yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Şehrimize kaliteli içme suyu hizmeti vermek amacı ile Ervah Kabristanlığı yolundan isale hattını geçirmek zorunda kalmıştık. İsale hattının geçtiği yolumuzun sıcak asfalt serimini kısa süre içerisinde tamamlayarak hizmete açtık. Vatandaşlarımızın uzun yıllar boyunca sorunsuz kullanacağı biçimde bir yolun daha yapımını tamamladık. Şehrimizde kaliteli ve kesintisiz belediye hizmetleri sunmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.’’ Dedi.



Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor