Elektrik Kesintileri Can Sıkmaya Başladı

Elektrik Kesintileri Can Sıkmaya Başladı

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, son zamanlarda ilimizde meydana gelen

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası ( ATSO ) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, son zamanlarda ilimizde meydana gelen Elektrik kesintilerinin sıkıntılar yaratmaya başladığını belirterek konu ile ilgili açıklamalar da bulundu.

Aksaray’da elektrik dağıtımlarını gerçekleştiren firmanın elektrik kesintileri noktasında problemin hassasiyetine önem vermediğini bunun neticesinde ilimizde başta sanayicilerimiz ve esnafımız olmak üzere kamuoyunun elektrik problemleri karşısında dağıtım firmasına tepkilerinin arttığını belirten ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, yapmış olduğu açıklama da; “ Aksaray’da meydana gelen elektrik kesintileri artık son noktaya ulaşmış sanayicilerimizin ve esnafımızın tepkilerinin artmasına neden olmuştur.

Bugün Aksaray genelinde yaşanan kesintiler firmalarımızın iş kayıplarına sebep olmuş bunun neticesinde de ciddi zararlar yaşanmasına göz yumulmuştur. Konya’da geçmiş olduğumuz aylarda firmanın genel merkezi ile yapmış olduğumuz toplantı da sıkıntılar dillendirilmiş fakat hiçbir çalışma yapılmamıştır. İlimizde ki elektrik dağıtım firması yaranın üzerine tedavi uygulayacağına her geçen gün tuz basmaktadır.

ATSO BAŞKANI KOÇAŞ “ AKSARAY’I SAHİPSİZ SANMAYIN”

Dünya’nın hiçbir yerinde geçiştirmek amaçlı çalışmalar problemleri ortadan kaldırmadığını belirten ATSO Başkanı Koçaş, açıklamasının devamın da; “Aksaray’ı sahipsiz sanmaya kalkan ve probleme çözüm yolu bulmayan elektrik dağıtım firmasının bilmesini istiyorum ki Aksaray sıkıntıların yaşanıp gözden gelindiği bir şehir değildir. Bizler Aksaray sanayisini temsilen gelmiş olduğumuz görevin vermiş olduğu yükü ve yetkileri çok iyi biliyoruz.  Sanayicimizin ve esnafımızın yaşamış olduğu problemlerin önüne geçilmesi için yapılacak bütün çalışmalar ve uygulamalar bizim temel vazifemizdir.

Yaklaşan Kış mevsimi ile sanayimizin dışında konutlarda da vatandaşlarımız özellikle elektrikli ısınma yollarını tercih eden halkımız olası bir elektrik kesintisinde ne zorluklarla karşılaşacağını hepimiz az çok tahmin edebiliyoruz. Maalesef böyle giderse ve bu sıkıntılar devam ederse Aksaray kış aylarında çok büyük sıkıntılar çekecektir. Kamuoyunun bilmesini istiyorum ki konunun en büyük takipçisi olmaya devam edeceğiz. Evlerine alın terleriyle ekmek götürmeye çalışan işçilerimizin, çalışanlarının maaşlarını ödeyebilmek ve işletmesinin sürekliliğini sağlayabilmek için gecesine gündüzüne katan işletme sahiplerimizin bu tür problemlerle karşı karşıya bırakmak kimsenin haddine değildir.

Üzülerek söylüyorum ki maalesef Bölgede en fazla elektrik kesintisi yaşayan illerin başında geliyoruz. İlimizde faaliyet gösteren Elektrik Dağıtım firmasının problemin önüne geçilmesi için bir an önce çalışmalara başlamasını istiyorum. Geçiştirmek amaçlı çalışmaları artık kenara bırakın ve tedaviyi tam anlamıyla uygulayın. Elektrik kesintileri artık can sıkmaya başlamıştır. Bundan sonraki süreçte problemin takipçisi olmaya devam edeceğini kamuoyuna açıklamak isteriz” Dedi.

 

 



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 17.3 ° / 13.2 ° false
  • Cumartesi 17.4 ° / 13.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 14.8 ° / 12.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    10945,49%0,28
  • DOLAR

    42,43% -0,01
  • EURO

    49,29% 0,21
  • GRAM ALTIN

    5671,06% -0,19
  • Ç. ALTIN

    9240,28% -0,01

Zonguldak

28.11.2025

  • İMSAK 06:18
  • GÜNEŞ 07:49
  • ÖĞLE 12:46
  • İKİNDİ 15:10
  • AKŞAM 17:32
  • YATSI 18:58
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

TİGAD GENEL BAŞKANI GEÇGEL AVRUPA TÜRK BASIN BİRLİĞİ YÖNETİMİNDE

AKSARAY’DA SANAL İSTİHDAM FUARINA YOĞUN İLGİ

Aksaray’da Narkotik Operasyonu: 1,8 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi, 15 Şüpheli Tutuklandı

Aksaray Belediyesi’nden Okul Kantinlerine Sıkı Denetim

AKSARAY’DA ADLİ DESTEK VE MAĞDUR HİZMETLERİ KOORDİNASYON TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Aksaray Belediyesi TAT Tesisinde Ayda 640 Ton Atık Geri Dönüşüme Kazandırılıyor

Eğitime Destek Platformu Toplantısı Aksaray Üniversitesi’nin ev sahipliğinde geniş bir katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda eğitimdeki güncel meseleler ve çözüm önerileri ele alındı.

Trendyol Süper Lig LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 13 10 1 2 20 32
2.FENERBAHÇE A.Ş. 13 9 0 4 18 31
3.TRABZONSPOR A.Ş. 13 8 1 4 11 28
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 13 6 1 6 7 24
5.GÖZTEPE A.Ş. 13 6 2 5 9 23
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 13 6 3 4 0 22
7.BEŞİKTAŞ A.Ş. 13 6 4 3 5 21
8.CORENDON ALANYASPOR 13 3 4 6 -1 15
9.TÜMOSAN KONYASPOR 13 4 6 3 -2 15
10.KOCAELİSPOR 13 4 6 3 -4 15
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 13 3 5 5 -5 14
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 13 4 7 2 -10 14
13.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 13 3 6 4 1 13
14.KASIMPAŞA A.Ş. 13 3 6 4 -5 13
15.GENÇLERBİRLİĞİ 13 3 8 2 -6 11
16.İKAS EYÜPSPOR 13 2 8 3 -9 9
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 13 1 6 6 -18 9
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 13 2 9 2 -11 8