EKMEK TARTIŞMASI KANLI BİTTİ: 17 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

EKMEK TARTIŞMASI KANLI BİTTİ: 17 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

EKMEK TARTIŞMASI KANLI BİTTİ: 17 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Aksaray’da sabah saatlerinde Hürriyet Mahallesi’nde yaşanan trajik olay,  büyük üzüntüye neden oldu. İddiaya göre, iki katlı müstakil bir evde yaşayan anne Ayten Y. (40) ile oğlu Muhammet Y. (17) arasında ekmek alma meselesi yüzünden tartışma çıktı.

Tartışma sırasında evde bulunan küçük kardeş Emirhan Y., bakkala giderek ekmek aldı. Ancak eve döndüğünde abisi Muhammet Y.’yi evin merdiven kısmında kanlar içinde yerde yatarken buldu. Durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildiren küçük çocuk, sağlık ve polis ekiplerinin hızla olay yerine ulaşmasını sağladı.

Göğsünden ağır yaralı olan Muhammet Y. ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan genç, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası anne Ayten Y. ve kardeş Emirhan Y. ifadeleri alınmak üzere polis ekiplerince gözaltına alındı. Aksaray Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı. Muhammet Y.nın göğsünden bıçaklandığı tespit edilirken, olayın kesin nedeni yapılacak detaylı inceleme ve otopsi sonucunda netlik kazanacak.

Yetkililer, olayın aile içi bir anlaşmazlık sonucu meydana gelip gelmediğini araştırıyor. Aksaray Emniyeti soruşturmayı sürdürüyor.



  • Pazar 22.9 ° / 17.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.3 ° / 18 ° Güneşli
  • Salı 22.5 ° / 18.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • BIST 100

    10372,04%-0,10
  • DOLAR

    41,32% 0,08
  • EURO

    48,48% -0,05
  • GRAM ALTIN

    4843,95% 0,33
  • Ç. ALTIN

    7896,98% 0,73

Zonguldak

14.09.2025

  • İMSAK 04:58
  • GÜNEŞ 06:25
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:34
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

Şehidimizin Adı Köy Girişinde Yazıldı

Aksaray Spor’dan Fırtına Gibi Galibiyet: 5-1!

Aksaray Ihlara’da Balon Gösterisi 20-21 Eylül’de Başlıyor

AKSARAY ZABITASI’NDAN ÇEVRE DENETİMİ VE CEZA UYGULAMASI BAŞLIYOR

Aksaray Şehit Aileleri Derneği, “Terörsüz Türkiye” Çalıştayında Konyada Temsil Edildi

AKG’den Türkiye Genelinde Gururlandıran Başarı: 18 Bin Kişi Arasından 4. Oldu!