Doğaya Attığımız Basit Bir Çöp Dünyamızın Yükünü Artırıyor

Doğaya Attığımız Basit Bir Çöp Dünyamızın Yükünü Artırıyor

Doğaya Attığımız Basit Bir Çöp Dünyamızın Yükünü Artırıyor

Dünyada her yıl 5 Haziran Çevre Günü olarak kutlanmaktadır. Ülkemizde de 1-7 Haziran günleri arası Türkiye Çevre Haftası olarak kutlanmaktadır.  Hafta boyunca çeşitli etkinliklerle çevreye karşı duyarlılık faaliyetleri düzenlenmektedir.

1999 yılında kurulmuş olan ÇEKUD (Çevre Kuruluşları Dayanışma Derneği) ülkemiz genelinde 120 bini aşan gönüllüleri ile yerelde STK’larla işbirliği yaparak etkinlikler düzenlemektedir.  
Bu yıl Aksaray’da 4 Haziran Cumartesi günü AKÇED (Aksaray Kültür Çevre GSK Derneği) gönüllüleri, izcileri, izci aileleri birlikte ‘’Doğanın dengesini gözet, çevreni koru ve temiz tut’’ sloganımızla Doğada dönüşmesi zor olan çöpleri, kirleticileri ve atıkları toplayarak çevremize duyarlılık, 
Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında doğanın kirlilikten arındırılarak, tertemiz kalmasına dikkat çekmek için çevre temizliği yapıldi.

Yapılan faaliyete AKÇED gonulluleri , izcileri, izci aileleri katıldı. Faliyet sırasında Kılıçarslan parkında yürüyüş yapmakta olan Aksaray Valimiz Sayın Hamza AYDOĞDU'nunda katılımı oldu. Faaliyet hakkında bilgi alan Aydoğdu bu tür faaliyetleri takdirle karşıladığını belirterek gönüllülerimizi tebrik etti.

Faaliyet sonunda yapılan  ikramlar ile etkinlik sona erdi.



Aksaray Nöbetçi Eczaneleri

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor