Tarih: 22.04.2019 13:43

Doğan Ceylan;23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray ESOB Başkanı Doğan Ceylan 23 Nisan Ulusal Eğemenlik Haftası Münasebetiyle bir mesaj yayınladı.23 Nisan 1920 tarihi, milletimiz için büyük bir önem taşımaktadır. Milletimizin iradesini ve ulusal egemenliğimizi temsil eden bu tarihte, Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmıştır. Ecdadımız o gün, ? Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir? İlkesiyle kenetlenmiş ve bağımsızlığından da ödün vermeyerek, büyük mücadeleler sonucunda bağımsızlığını tesis etmiştir.

23 Nisan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından; Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak çocuklarımıza armağan edilmiş ve de tüm dünya çocuklarıyla birlikte kutlanan dünyadaki tek çocuk bayramıdır. 23 Nisan dünyadaki tek çocuk bayramı olma özelliği ile, dünya çocukları arasında dostluk, kardeşlik ve sevgi bağlarının pekiştirilmesine katkıda bulunması açısından büyük öneme sahiptir.

Çocuklarımız Ülkemizin ve devletimizin teminatıdır. Barışın ve umudun simgesidir. Dolayısıyla çocukları mutlu edebilmek, onlara iyi bir gelecek sunabilmek, çocuklarımıza milli ve manevi değerleri aşılamak hepimizin öncelikli görevidir. Bilinmelidir ki çocuklarımızın gülen yüzü, temiz yürekleri ve gözlerindeki ışık yarınları inşa yolunda bizlere güç ve kuvvet vermektedir.

Bu duygularla, 23 Nisan´ı çocuklarımıza armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, meclisimizin kuruluşundan itibaren hizmeti geçen tüm büyüklerimiz ve bu kuruluşun mimarı aziz şehitlerimizi minnetle ve şükranla anıyor. Geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ve Türkiye Millet Meclisinin açılışının 99. Yıl dönümünü Esnaf sanatkarlarımız ve teşkilatlarımız adına en içten duygularımla kutlarım.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —