Tarih: 16.08.2022 22:37

CUMHURIYET HALK PARTİSİ İKTİDARA YÜRÜYOR 

Facebook Twitter Linked-in

CHP Parti Okulu 13-14 Ağustos tarihleri arasında Aksaray Merkezde farklı ilçelerden gelen üyeleri bir araya getirerek Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi gerçekleştirdi.
Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu tarafından Türkiye’nin dört bir yanında, 24-26. Dönem Mersin Milletvekili Prof. Dr. Aytuğ ATICI sorumluluğunda gerçekleştirilen eğitimin Aksaray İl başkanlığımızda yapılan uygulamasında Sahra BAYDAR , Ali Rıza DÜNDAR, Nevin TAN, Koray AYGÜN,Mehmet KAÇAR, Yeliz TOPRAKTEPE eğitmen olarak görev yaptı. Eğitimin açılışında konuşan  Aksaray İl Başkanı Ali Abbas ERTÜRK Parti Okuluna desteklerini ve başarı dileklerini ilettiler.
Birlikte öğrenme ilkesi temel alınarak tasarlanan eğitimde CHP Tüzüğü, CHP Programı, CHP Tarihi, Sosyal Demokrasi, İletişim ve Halkla İlişkiler konularında yapılan atölye çalışmaları ile katılımcılar eğitimin aktif birer parçası oldular. İkinci gün işlenen Sosyal Proje Tasarımı dersinin ardından oluşturulan ekipler, kendi imkanlarıyla gerçekleştirecekleri ve seçmenin bir sorununu çözecek sosyal projeler tasarladılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —