Çocuk Dilenciler Polis tarafından toplandı

Çocuk Dilenciler Polis tarafından toplandı

Çocuk Dilenciler Polis tarafından toplandı

 

Aksaray Emniyet Müdürlüğünden yapılan basın açıklamasında şunlara yer verildi Aksaray Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü olarak, çocuğun fiziki, ruhsal ve ahlaki gelişimi ile eğitimini ve toplumsal bilincinin gelişmesini olumsuz etkileyen fiillerle ilgili Çocuk Dilenciliği ve Sokak işçiliğinin önlenmesine yönelik, ilgili kanunlar ve İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü´ nün ilgili genelgeleri kapsamında, 17.11.2015 tarihinde İlimiz genelinde yapılan uygulamalarda,tartıcılık, kağıt  mendil satıcılığı, oto camı silme vb. bahanelerle dilencilik yaptırılan çocuklar tespit edilmiş, ailelerine, aile yükümlülüğünü yerine getirmeleri konusunda ikazda bulunularak tutanak karşılığı teslim edilmiştir.Ekiplerimizin sokakta çalışan ve çalıştırılan çocuklara yönelik çalışmaları aralıksız devam etmektedir Kamuoyuna  saygı ile duyurulur.       



Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
TÜRKİYE İNTERNET GAZETECİLER DERNEĞİ TİGAD GENEL BAŞKANI OKAN GEÇGEL"HÜKÜMET GEREKENİ ZAMANINDA YAPMAZ İSE MAHALLİ MEDYA EKS(RAHMETLİ) OLACAK"
AKSARAY İLİNDE ŞEHİT BAŞ SAVCI'YA VEFA. ADALET SARAYI TOPLANTI SALONUNA ŞEHİT CUMHURİYET SAVCISI HAKAN KILIÇ İSMİ VERİLDİ
KAYSERİDE HUZURU İDARECİ CESARETİ VE LİDERLİK VASFIYLA SAĞLAYAN VALİ GÖKMEN ÇİÇEK!
AKSARAYIN TAMAMI YALAN OLAN, FAKAT GERÇEK SANILAN ŞEHİR EFSANELERİ !!!

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor